Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda JLB

pomóżcie usunąć Andrzejka ! ;c

Polecane posty

Gość Magda JLB

Cześć. Po prostu wpadłam i tyle. Nie mam ochoty wychowywać tego dziecka, ojciec zarodka (bo tak go póki co nazywam) nie jest zbyt za możny. Po prostu czułam ochotke a ona mnie uwiódł (teraz durna wiem, że ochota wynikała z owulacji). Chce się pozbyć niewygodnego problemu ? Czy macie jakieś doświadczenie z aborcją ? co jak i gdzie ? Zależy mi na czasie

nie rób tego, znam dziewczynę która po aborcji stała się wrakiem człowieka. Też nie chciała mieć dziecka bo była na studiach i postanowiła usunąć ciążę a rok później coś w niej pękło i zaczęła mówić że zabiła swoją córeczkę, chodziła codziennie na cmentarz i zapalała znicze na małych grobach i nawet chciała taki postawić dla swojej córeczki (w sumie nie wiem nawet czemu mówiła że to córeczka) Rozmawiałam z jej mamą. Mówiła że dopiero w rocznicę aborcji zaczęło się to dziać więc ostrzegam

Gość karolinka152
ale po co jeszcze płacić za aborcję! urodź go i sprzedaj jakiejś mafii, będziesz mieć jakąś korzyść z tej wpadki, na pewno min kilka tysięcy jak nie kilkadziesiąt. Podobno wiele chętnych grup kupujących dzieci jest w Watykanie. Pozdrawiam

Gość gość
hahaha nie moge xd prowokacja i grono tępych obrońców życia się zaraz zbierze xd

Gość gość
karolinka152 ale jak sie jej ciało spartaczy po porodzie to bedzie musiała wydać dużo na operacje i diety ;p chyba że dzieci w cenie xd

Gość gość
widać na kilometr że prowo :D a obrońcy życia już sie produkują