Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veera17

Jak sprawic, żeby seks był mniej bolesny?

Polecane posty

Gość veera17

Ostatnio straciłam dziewictwo i to było dla mnie okropnie bolesne przeżycie :( Miałam wrażenie, że mnie rozrywa i krwawiłam nie tylko podczas, ale też po stosunku. Wiem jednak, że to normalne i się zdarza. Mój chłopak cały czas na mnie naciska, żebyśmy zrobili to jeszcze raz, ale jeżeli to znowu będzie tak bardzo bolec, to chyba nie dam rady :( Nie chcę jednak kazac mu czekac - czy seks staje się łatwiejszy po jakimś czasie? W jaki sposób można sprawic, żeby był mniej bloesny? Z góry dziękuje za odpowiedzi!

Gość gość
wiele zrobić nie możesz szczerze mówiąc. na pewno zadbać o odpowiednie nawilżenie. (najłatwiej - mineta przed stosunkiem) ważne jest też Twoje podniecenie, pod wpływem podniecenia wszystko tam się nam kobietom rozszerza. z nim też pogadaj, żeby był odpowiednio delikatny i w razie czego - przestał. a użyliście prezerwatywy? z prezerwatywą zwykle mniej boli. może też być tak, że jesteśnie niedopasowani (może chłopak jest bardzo obdarzony?) pamiętam swój pierwszy raz, trochę bolało, ale na pewno nie było to nieprzyjemne przeżycie :) ale też prawda - z czasem będzie lepiej, pochwa jest elastyczna.

Gość gość
Dobierz pozycję i bez gumki.Teraz już nie będzie bolec.Przed stosunkiem niech ci dobrze wymasuje cipkę.