Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i gdzie nasza gwiazda HH29? Czyżby okres przejściowy na nowy nick?

Polecane posty

Gość gość

Zniknęła zupełnie tak samo jak TaWredna. Czemu? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Może już do Polski wróciła?

Gość gość
na pewno pisze spod pomarańczy :-)

Gość gość
Pisze, bo ma jeden charakterystyczny znak, którego używa tutaj tylko ona :) I z każdej jednej pomarańczy ją po tym rozpoznam (ale nie napiszę po czym, bo przestanie tego używać i będzie kicha :P ) .

Gość gość
trzeba obserwować, gdzieś się czają czy to pod pomarańczowym czy próbują pod niebieskim nowym zaistnieć

Gość gość
Kobiety co wy macie w glowach.? Weszlam na to forum bo slyszalam od znajomej ze pisza tu same idiotki, i miala racje. Sadzac po waszym zachowaniu to macie po 12 lat lub powazne problemy z glowa. Moze w domu maz sie na was wyżywa i wszystkie swoje negatywne emocje przelewacie na inne osoby...tak czy inaczej wasze zachowanie daje wiele do myślenia myśle że niezbędna będzie wizyta w poradni dla osób z zaburzeniami psychicznymi. Pozdrawiam

Gość gość
10:49, co tu robisz, po co piszesz? Idź na mądrzejsze forum, np na onecie 🖐️

Gość gość
dziś >> czyż pisząc tu nie potwierdzasz faktu bycia idiotką? Nie bądź taka surowa dla siebie ;)

Gość gość
To byl moj jednorazowy wpis. Ja nie pisze na zadnym forum bo dla mnie to smieszne. Rozumiem jesli ktos nie ma znajomych rodziny to prosi o porady na forum w powaznych sprawach,a nie zebrala sie banda idiotek co beda szukac jakis tam nastepnych ineligentow. Widac ze glowa niektorym sluzy tylko do ozdoby. Naprawde wy nie widzicie ze jest z wami cos nie halo? Ps napisalam tu bo czytajac tak idiotyczne tematy nie mogłam powstrzymac sie aby nie napisac paru słow prawdy, ale jak widać prawda w oczy kole

Gość gość
taaaa weszłaś tu pierwszy raz nie wiesz o co chodzi i pierwszy temat w jaki kliknęłaś aby naklepać dziewiczy post to ten o nic ci nie mówiącej hh29 :o ale masz ból duuupy aśka :o chociaż się nie kompromituj

gość dziś trzeba obserwować, gdzieś się czają czy to pod pomarańczowym czy próbują pod niebieskim nowym zaistnieć oooooo o matko :O trzeba obserwować! tropić, śledzić, węszyć, rozpracowywać i gnoić :O baby, co wy macie w tych głowach? same się tu kompromitujecie taką zajadłością, ale nie... nie.. przecież tylko niebieskie są nienormalne

Gość gość
aśka, polskich znaków dalej nie umiesz sobie włączyć? :D

Gość gość
Nie wiem kto to Aśka ani cos tam hh, wyrazilam swoja opinie i nie zamierzam wiecej dyskutowac. Nie będe zniżać sie do waszego poziomu.

Gość gość
Do dns w koncu jakas normalna na tym forum

Gość gość
A i jeszcze jedno i co znajdziecie ja naublizacie i bedzie wam lepiej? Bedziecie bardziej dowartosciowane? A w realu jak by sie ktoras z nia spotkala to by sie usrala jeszcze by w pysk dostala haha fajterki z kafeteri

Gość gość
wow się nam hh29 zapluła, a teksty o biciu cóż typowe rozwiązywanie problemów w dysfunkcyjnej rodzinie którą zapewne znasz z ........OBDUKCJI hahahahaha

Gość gość
w zeszłym tygodniu tu weszłam maglowałyście ten temat, w tym tygodniu również, czy naprawdę nie macie nic ciekawszego w życiu jak śledzenie zlepka literek na monitorze?

Gość gość
nie mamy, a jak się nie podoba - to wyp/ier/da/laj :) 🖐️

Gość gość
Pomaranczki jak widać nie prezentujecie wyższego poziomu niż hh29 czy wredna. One olaly kłótnie, a wy nadal ujadacie

Gość gość
hh29 niczego nie olała tylko nie ma czasu pisać teraz, bo się przenosi do Polski i ma poważne problemy z mężem.

Gość gość
Ja nawiązałam kontakt z wredną. Wchodzi na forum ale nie pisze, bo stwierdziła, że nie ma sensu nakręcać tematów o sobie. Poza tym niektórzy bardzo przegieli wyzywając jej dzieci.

Gość gość
Wiolka , Monika i Magda znowu dają popis ACH LASKI dajcie już sobie d***e siana pozdrawiam :)

Gość gość
Ale jestescie tepe zalozycielki tematu zal mi takich osob widac ze brak zajecie wiesniary interesujace sie czyims zyciem pewnie u was w domu lipa to chcecie sie dowartosciowac haha idiotki