Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szefowa założyła nam podsłuch, co z tym fantem zrobić?

Polecane posty

Gość gość
co byś zrobił? ja chcę się ,ale w tzw białych rękawiczkach, bo armaty to sobie wolę zostawić w razie jakby chciała mnie przekręcić na kasie.

spłacasz kredyt za mieszkanie? fajowo. podaj mi trzy informacje które z pewnością ma twoja szefowa: twoje dane. bank w którym wzięłaś kredyt i adres firmy w której pracujesz. pozbawie cie mieszkania, zostawie z kredytem i sprawie, że bedziesz harowała za darmo. A teraz powiedz mi dlaczego ktos miałby tego nie zrobić? bo nie wypada?:D

nic sie nie da zrobic. tzn możesz sobie zyć w przeświadczeniu, że ułożyłas sobie zycie i jesteś kobieta sukcesu tyle, że to mrzonki. to część wiekszego procesu a ty jestes katalizatorem bo idziesz na kompromisy.

Gość gość
szefowa nie wie że mam kredyt, nie wie też o budowie. ma nr konta na które przelewa pensję, ale to konto na tzw bieżące wydatki. oszczędnościowe mam gdzie indziej a kredyt jeszcze gdzie indziej. co byś zrobił z moją szefową, bo się nie pochwaliłeś.

Gość gość
życia to jej nie zazdroszczę, bo jest nudne i smutne, na dodatek samotne. więc niech żyje jak najdłużej. a ty jak ale widać jesteś tylko netowym bajkopisarzem i nic mądrego nie wymyślisz, a szkoda.

Gość gość
a przetnij ten kabelek i tyle

jestes pewna, że nie wie? moze w samochodzie też masz podsłuch? a może bank nie wie gdzie pracujesz? przy odpowiedniej koniunkturze bankowi bardziej opłaca się żebyś nie spłacała kredytu. zreszta sam kreuje koniunkturę jaka mu aktualnie pasuje. w jakiej branży pracujesz a raczej czym zajmuje sie firma?

Gość gość
ciekawe czy ma na to zezwolenie czy to samowolka

tak to ja wymyśliłem bajkę o podsłuchu w biurze. jestem bajkopisarzem. pozdrawiam i miłego dnia po raz enty życzę

poza tym wybacz ale nie będę takich rad udzielał publicznie bo można je łatwo przekwalifikować na różne fajne paragrafy. no i za darmo to sory ale mozesz mnie najwyżej pocałowac w c***a:)

Gość gość
w obecnej chwili to bank może nam naskoczyć, bo zostało nam niecałe 10% do spłacenia. jeszcze niecały rok. no ale lepiej mieć cały czas kasę niż jej nie mieć - wiadome. ja siedzę w księgowości, szefowa zajmuje się handlem - bliżej nie będę pisać, bo to specyficzna branża. w samochodzie nie mam podsłuchu, bo nie jeżdżę nim do pracy. jak pisałam mam rzut beretem do roboty. o kredycie szefowa nie wie, jak kiedyś mnie podpytywała, to powiedziałam, że mieszkanie mamy po dziadkach, bo w poprzedniej pracy szef jak chciał coś wymusić na niektórych to używał właśnie takich argumentów - no wiesz masz kredyt, to powinno ci bardziej zależeć niż innym ... dlatego nauczona błedami innych trzymam język za zębami.

Gość gość
no to się cmoknij, bo pewnie nie strach przed paragrafami a pusta głowa są tu problemem.

a ja nie trzymam. mam to w c***u. Wrecz przeciwnie. będę nawijał ile wlezie. może wreszcie jakis k***s sie w****i i ujawni. z***be go wtedy na miazgę i umrę z usmiechem na ustach. ale to juz inna bajka

Gość gość
znaczy się coś ci się w główce zepsuło, aaaa tak mi przykro.

Gość gość
gameover jestes najbardziez zalosna osoba na forum

Gość gość
nie oddawaj się do serwisu przynajmniej jest jakiś koloryt :D a co do tematu, ktoś ma jakiś pomysł? przecięcie nie bardzo wchodzi w grę, no chyba że upozoruję atak gryzoni :p

Gość Łapa

Sama sprawdź stronę spyshop, tam masz naprawdę wiele profesjonalnych urzadzeń, dzięki którym możesz się odegrać 🙂

Gość wiki

To nielegalne to a) a b ) zadzwon sobie do spy shop, na pewno znajdziecie rozwiązanie tej kwestii, gwarantuje... 🙂

Gość Dobrolini

Pełna zgoda, w spyshopie zawsze dobrze doradzają, ale wykrywacz podsłuchów dobrze działa

Gość MOnika

Ja ostatnio posłuchałam rad i kupiłam na SpyShop wykkrywacz Protect, nie chcecie wiedzieć co się działo jak wyszło na jaw, gdzie są podsłuchy... 🙂

Gość maxi
14 godzin temu, Gość MOnika napisał:

Ja ostatnio posłuchałam rad i kupiłam na SpyShop wykkrywacz Protect, nie chcecie wiedzieć co się działo jak wyszło na jaw, gdzie są podsłuchy... 🙂

Znam, fajny sprzęcik mają i szczególnie wykrywacze i dyktafony.

Gość chemol

Zgłosić gdzieś albo się odegrać 🙂 Polecam zajrzeć na spyshop i wybrać do tego odpowiednie urządzenie 🙂