Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzonazona

Nagość przed kolegą męża ...

Polecane posty

Gość zawstydzonazona

Wczoraj strzeliłam straszną gafe ... Nasza córka pojechała na noc do koleżanki więc jak to się mówi "chata wolna " . Rzadko z mężem mamy czas tylko dla siebie i wczorajszy wieczór miał być tylko dla nas , mąż kupił wino jakieś dobre przekąski , wypozyczylismy sobie film i miało być pięknie . Pod wieczór do męża zadzwonił kumpel , by podjechał dwie ulice dalej od naszego domu i pomógł mu scholowac samochód , bo mu się coś w silniku popsulo . Mąż nie chętnie pojechał mu pomoc i powiedział , że wróci jak najszybciej bym na niego czekała . No to ja po jakimś czasie zalozylam bieliznę , która zamowilam specjalnie na jakiś fajnu wieczór parę tygodni temu , zalozylam tez szlafroczek i zeszlam na dol (salon mamy połączony z kuchnia ) odrazu obok SA drzwi wejściowe od pola . Usiadlam taka wypieta na blacir kuchennym szlafrok rozpięty , ramiaczka od biustonosza spuszczona , w pełnej gotowości do dzialania jak mąż wejdzie :) Po chwili ktoś puka , byłam pewna ze to mąż sobie pogrywa i puscilam tekst , ze otwarte itd , a tu wchodzi jego kumpel , z brudnymi łapami chyba chciał umyć rece , a mój widok tak go zmrozil , ze hej szybko się przykrylam i wgl on wyszedł jak gdyby nigdy nic , mąż wszedł po jakimś czasie powiedział , ze kumpel pojechał i dalej było juz po naszej myśli ;) Ale mam cholerne wyrzuty sumienia jakby , glupio mi , że on mnie tak widział nagą prawi i ten jego wzrok jeju w dodatku wieczorem idziemy z nimi do teatru chyba się spale ze wstydu :P

Gość gość
Zdarza się. Niektóre laski idą nawet "na dwa baty" z mężem i jego kolegą, albo z dwoma kolegami.

Gość gość
powiedzialas w ogóle mężowi ?

Gość gość
Oj tam, też tak miałam. Wyszłam z wanny i nie wiedziałam, że do męża sąsiad przyszedł i wychodzę jak ta głupia całkiem nago z ręcznikiem na głowie... Do tej pory unikam go a gdy mówi dzień dobry to cała płonę choć ponad rok minął od tego.

Gość zawstydzonazona
Jasne , że nie powiedzialam mężowi . Cholernie mi wstyd i nie wiem jak się zachować ...

Gość gość
Oj tam , byłaś w bieliźnie a dorosły facet babę w majtkach pewnie widział. Na jego plus że zmył się od razu .

Gość zawstydzonazona
No tak z pewnością widział jednak jego wzrok mówił co innego w sumie trochę mnie to nawet podniecilo , że patrzył z pożądaniem ...

Gość gość
Może jest zakochany :D :D

Gość zawstydzonazona
Bardzo śmieszne :)

Gość gość
No tak, od razu z pożaądaniem..... Może byl zażenowany , pewnie słabo wyglądalas, dlatego od razu wyszedł, po jaką ch****** dorabiac sobie od razu coś, co nie ma miejsca??? I jeszce pytanie z mojej strony- CO to znaczy, że drzwi wychodziły na POLE?

Gość gość
Bo w prawie całej Polsce wychodzi się na dwór , tylko na południu na pole:P

Gość gość
hahaha no też mi się rzuciło w oczy POLE. Ale mam znajomych z różnych części Polski i niektórzy tak móweią na "dwór". Chyba pani gdzieś z południa kraju ;-)

Gość gość
no to po co pisac, że drzwi wejsciowe od pola? przecież jak wejsciowe to wiadomo, że zewnetrzne. widać Autorka niezbyt ogarnięta, pewnie stąd ta nadinterpretacja zachowania kolegi męża. żal.pl

Gość gość
pieprzycie takie smuty,ze zygać się chce. siedzi jakis kretyn w robocie ma darmowy dostep do kompa i tak pitoli o huj wi czym żygam :-p

Gość gość
ja mam dzis wolne :-D

Gość BIU

Nawet gdybyś była całkiem nago, no to co?