Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uroki działają?

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam taki wpis na konkurencyjnym forum, jak myślicie czy uroki działają? Dodam, że nie mam zamiaru nic robić, pytam tylko teoretycznie. Minęło już trochę czasu, ale postanowiłem opisać swój przypadek aby dodać otuchy tym co jeszcze walczą. Spotykałem się z dziewczyną ponad 3 lata i wszystko było jak w bajce, pewnego dnia pani mojego serca oznajmiła mi, że to koniec, że już nic do mnie nie czuje i się wyprowadziła. Jeździłem, błagałem ale było tylko gorzej, z czasem ona zaczęła się sporykać z kimś innym co oznaczało dla mnie koniec świata. Minęło kilka miesięcy nieustannego płaczu i wizyt u psychiatry zanim stanąłem na nogi. Postanowiłem jeszcze raz zawalczyć z pomocą ezoteryki, szybko i boleśnie się przekonałem, że większość ofert to zwykle oszustwo. Natrafiłem wtedy na blog pana, który na swoim blogu opisywał wszystko prosto i szczerze. Właśnie ta szczerość przekonała mnie aby jeszcze raz zaufać. Miałem 7 dniowy rytuał anielski i spętanie, niecały miesiąc po tych zabiegach ku mojemu zaskoczeniu i wielkiej radości odezwała się moja była. Z czasem zaczęła dzwonić codziennie i proponować spotkania. Po miesiącu wróciliśmy do siebie i dzisiaj planujemy ślub na marzec, a mój skarb jest we mnie wpatrzona i zakochana tak jak jeszcze nigdy jej nie widziałem. Pan Artur oczywiście otrzymał ode mnie ogromne podziękowania i mam teraz dług do końca życia i byłbym w stanie zrobić wszystko dla tego człowieka. Moim celem nie była żadna reklama, ale danie wam nadziei, że jednak kiedyś będzie dobrze.

Gość gość
Działają... Ale z jakiego źródła pochodzą? "Miałem 7 dniowy rytuał anielski i spętanie" Połączyłeś Anioła z kimś innym... Mimo wszystko życzę szczęścia

Gość gość
Ja również polecam Artura ze strony urokmilosny miałam bardzo ciężki przypadek a jednak potrafił mi skutecznie pomóc i dzisiaj jestem szczęśliwa, zobacz na forum gazety ilu osobom już pomógł.

Gość gość
Jakie to forum?

Gość gość
Urok miłosny to na serio wielka siła i przekonałam się o tym niedawno bo dzięki niemu odzyskałam swego chłopaka. Nie chcę nikogo tutaj reklamować ale mogę się podzielić tym jak to u mnie wyglądało, jak ktoś chce to na marzena.sikorka@o2.pl pisać:)