Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anna Przybylska. Czy żałujecie, że odeszła?

Polecane posty

Gość gość

Za co ją ceniliście? Czy jeszcze o niej w ogóle pamiętacie?

Gość gość
Jestem od dawna na kafeterii - 5 lat i nigdy nie bylo tematow o przybylskiej a teraz kiedy umarla codziennie jakieś watki.masakra

Gość gość
Smierć to najlepsza reklama, tak mówią. Tak było po śmierci Jacksona i Houston. Tak jest i teraz.

Gość gość
Zajmijcie sie lepiej ludźmi którzy zyja.

Gość gość
nie żałuje , bo nie jestem jej chłopakiem i nigdy mi nie robiła loda

Gość gość
W tym wszystkim nie chodzi o to kto?! Tylko ze odeszła w tak młodym wieku, gdyby to była jakaś inna aktorka, piosenkarka itd tez by się o tym pisało

Gość gość
a dlaczego jak umiera ktoś w takim wieku, to się pisze, że taka młoda...a za życia o takich mówi się, ze stare d**y?

Gość gość
obojętne mi to ,szkoda jako człowieka ale nikt nie szkoduje zwykłych przeciętnych osób i ich rodzin które na co dzien tracą bliskich aktorka z niej była też taka sobie

Gość gość
Nawet wolę nie myśleć ilu ludzi dziś straciło zdrowie, życie, integralność cielesną.;-/ Np. w warszawie na tych manifach przeciwko hugo wie czemu.

Gość gość
codziennie wątki bo helioza ma nową obsesję.

Gość gość
mnie troche dotknela jej smierc,bo jestem w jej wieku,jestem o 2 m-ce mlodsza:O

Gość gość
Biedna. Ciekawe, czy w dniu gdy umarła, wiedziała, że to już...Mówią, ze miała różaniec w ręku, chyba się modliła, bo czuła, ze słabnie. Ciekawe o czym się wtedy mysli.

Gość gość
Tak zaluje, bo byla mloda osoba i miala przed soba teoretycznie cale zycie. Jej smierc sklonila mnie do refleksji rowniez nad moim zyciem. Ale o wiele bardziej zalowalabym gdyby taki los dotknal kogo z mojej rodziny, szczegolnie rodzicow.

Gość gość
Owszem, żałujemy, ze zamiast niej ty nie zdechłaś.

Gość Misiek83
"Biedna. Ciekawe, czy w dniu gdy umarła, wiedziała, że to już...Mówią, ze miała różaniec w ręku, chyba się modliła, bo czuła, ze słabnie. Ciekawe o czym się wtedy mysli". Może i miała różaniec w ręku, ale śmierć na raka trzustki nie wygląda zbyt przyjemnie - to cholerna agonia z bólu. Szkoda mi Ani Przybylskiej bo na taką śmierć zasługują tylko ostatnie łajzy

Gość gość
Acha...nie wiem, a z czego w sumie wynika ta agonia? Podobno narządy się przemieszczają, z tego. Kurde, przy porodzie też tak jest, poród namiastką agonii...

>>>Anna Przybylska. Czy żałujecie, że odeszła?<<< Dla mnie była zupełnie obcym człowiekiem, bez znaczenia. x Za to bardzo ŻAŁUJĘ, że takie NEKROFILSKIE MATOŁY jak Ty, nie pozwalają jej rodzinie, przeżyć w spokoju żałoby :(. Trzeba być kimś pozbawionym zupełnie WŁASNEGO życia i WŁASNEJ OSOBOWOŚCI, by tak ekscytować się śmiercią celebrytki :(. x Rzygać mi się chce, gdy widzę na Kafe, kolejny temat, naruszający spokój jej rodziny :(.

Najbardziej żałuje to pewnie jej mąż,dzieci, rodzice. x Nie wiem po co powstają takie tematy. To tak jakby zapytać, czy żałujecie dzieci w afryce które umierają z odwodnienia/głodu itp. x Przecietnego człowieka nie będzie obchodzić, że w tym samym czasie umarło wielu innych ludzi. Bo jakby nie patrzeć jej śmierć mogła sprawić ból niektórym ludziom, którzy często oglądali ją na ekranie i powstaje jakaś sympatia do danej osoby, "więź" mimo, że się nie znało jej tak naprawdę. Ale nadal nie rozumiem, po co to pytanie, co autorka chce tym osiągnąć, jedni będą żałowali, drudzy nie to oczywiste.

Gość gość
Każdego człowieka szkoda.

Gość gość
Dobrzy z Was ludzie;-)

Gość gość
Dajcie już spokój z nią. Szkoda dziewczyny ale życie toczy się dalej.

Gość gość
jakie głupie pytanie autorze! juz mnie zaczyna wkurzać to użalanie sie nad śmiercią aktorki! Jaka szkoda że odeszłą taka piękna mądra kobieta, no nie zesraj.... cie się! Pomyślcie ilu ludzi dziennie umiera w Polsce, ile malutkich dzieci umiera z powodu ciężkiej choroby, każdego człowieka jest szkoda, a nie tylko jej!

Gość prawictwo pospolite 125
nie żałuje jej , bo to była obca osoba , a nie moja dziewczyna . Natomiast jasne , ze szkoda ktoś w tym wieku odchodzi . Troche za wczesnie na śmierć .. Jednak żadnej tęsknoty nie ma z mojej strony ..

Gość gość
Tak przecież zostawiła swoje dzieci a najmłodszy syn nawet nie wie że jego mama nigdy nie wróci :( a starsze dzieci co one musiały czuć gdy ich mama umierała