Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe miejsca w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Szukam miejsca, gdzie wraz z partnerem moglibyśmy udać się na krótki urlop w Polsce pod koniec marca. Poszukujemy miejsca najlepiej w pobliżu Poznania. Może jakieś urocze miasteczko czy malownicza miejscowość.. Jednak ze względu na porę roku prawdopodobnie odpadną nam długie piesze wędrówki a i widoków zielonych drzew też nie można się spodziewać ;)

Gość gość
W pobliżu Poznania to nie wiem, ale może lubicie góry? Ja w górach odpoczywam najlepiej. :) Bardzo lubię Karpacz, to świetna miejscowość, widoki są zachwycające. Znam tam też fajny hotel - http://www.sunnyhill-karpacz.pl/ warto się zatrzymać, mają dobre spa.

Gość gość
Pochwa twojej łatwej matki

Gość gość
A może Wieliczka? Warto zobaczyć kopalnię, jest super. Ostatnio pojechaliśmy z rodzinką na weekend i było bardzo fajnie. Zatrzymaliśmy się w http://hotellenart.pl/ - hotel też niezły i mają bardzo dobrą restaurację.

ja uważam że całe Pojezierze pomorskie jest przepięknym miejscem... i nie daleko Poznania... :D

Gość gość
My z mężem uwielbiamy spędzać urlop w górach, uważamy, że Zakopane to najpiękniejsze miejsce w Polsce, idealne na taki wypad. Tylko warto zarezerwować wcześniej już jakiś sprawdzony, zaufany nocleg, żeby nie doświadczyć żadnych nieprzyjemności. Ze swojej strony mogę Ci serdecznie polecić pobyt tutaj www.excelsior.com.pl. My właśnie tutaj zawsze zatrzymujemy się w Zakopanem. To przecudowna willa z tradycją, została zbudowana w dwudziestoleciu międzywojennym, panuje tam niepowtarzalna atmosfera, wystrój jest taki artystyczny, mają też fajną kawiarnię. Świadczą usługi na wysokim poziomie, naprawdę warta polecenia.

Gość gość
A mieliście już okazję być w Białymstoku? Jeżeli nie, to jedźcie tam koniecznie, ma wiele zabytków ciekawych pod względem architektonicznym, interesujące szlaki turystyczne, to naprawdę przyjemne miasto. Byłam tam nawet teraz w majówkę z siostrą i pobyt bardzo nam się udał. Jeżeli się zdecydujecie to proponuję zatrzymać się w sprawdzonym przez nas hotelu www.hotelcristal.com.pl. Świetna lokalizacja (w centrum), bardzo dobrze utrzymane pokoje, wnętrza wyposażone z gustem i personel zawsze chętny do pomocy, zdecydowanie polecam.

Gość gość
Piękna jest Wieliczka :). Kopalnia soli robi wrażenie a z noclegami też nie ma problemu. My np nocowaliśmy w Hotelu Koral i było bardzo spoko

Gość renia897
Potwiedzam! Wieliczka to niesamowite miejsce. Ostatnio byłam tam kilka lat temu ale skoro polecasz hotel Koral, to chyba się skuszę na wyjazd majowy :))