Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz czy kochanek???

Polecane posty

Gość gość

No wiec tak, rozstalam sie z mezem, poki co minalo jakies dwa tygodnie. Rozstalam sie z nim bo malo o mnie zabiegal, nie chcial sie ze mna kochac, nie okazywal czulosci, bardziej zawsze to ja wychodzilam z inijowaniem czegokolwiek- od seksu do co na obiad... Nie przytulal mnie, nie calowal, w lozku jak juz co to chcial lodow tylko. Oczywiscie z braku laku zaczelam krecic z mezczyzna z pracy z ktorym zawsze dogadywalismy sie swietnie, chcial wiedziec kazdy szczegol mojego zycia, zawsze wysluchiwal, zaczelismy ze soba sypiac, seks z nim nie jest taki dobry jak z mezem ale za to duzo bardziej czuly, on mnie stara sie zaspokojic, ciagle chce mnie dotykac, tu glaszcze reke, tu masuje lydke, stopy masuje. Maz z wielka laska mi wymasuje stope jak poprosze... kochanek odszedl od zony jakies dwa miesiace temu, zrobil to dla mnie... ja sie w koncu odwazylam i powiedzialam mezowi ze nie jestem szczesliwa. wyprowadzil sie. maz przezywa... szkoda mi go, brakuje mi go, dom jest pusty. wracam do pustego domu... dzisiaj powiedzialam kochankowi ze powinnismy dac sobie spokoj ze soba... on zawsze twierdzi ze kocham meza i ze powinnam byc z mezem. a ja sama nie wiem... kochanek jest przeciwienstwem meza- pelny energi, poswieca mi tyle uwagi! maz to tylko obiad zjadl i lezal na kanapie... ale z drugiej strony brakuje mi meza. Chcialabym sie przytulic, byc w jego ramionach, poczuc jego cieplo w lozku. nie wiem co robic, z ktorym chce byc...

Gość gość
Nuda

Gość gość
i czasami patrze na kochanka i mysle ze nie chce z nim byc, ze jest stary juz (bo jakby nie bylo 10 lat starszy) a maz zas czasami pisze smsy to z takimi bledami ortograficznymi... kochanek zas inteligentny, czyta duzo... maz seksowny, wysoki, kochanek nizszy ale za to niebieskie oczy jak niebo no i rozsmiesza mnie caly czas, dopelnia mnie. maz malo mnie zna, praktycznie wcale... no i sama nie wiem bo maz dzis napisal ze chce dwa tygodnie jeszcze sie nie widziec, zobaczyc do czuje do niego...

Gość gość
Nikt nie doeadzi?

Gość gość
ktory z was zaprosi kochanke na wigilie do domu? :classic_cool:

Gość gość
klasztor

Gość gość
proponuje byc z mezem i spotykac sie z kochankiem jak bedziesz miała ochote

Gość gość
ja sie pytam o wiernych und kochajacych :P, :P, :P malzonkow

Gość gość
Kochanek mnie tak rozsmiesza, chcialabym sporobowac ale boje sie! Maz chce sie spotakc w weekend, chce porozmawiac, w smsach byl raczej pozytywny, wydaje mi sie ze bedzie chcial mi powiedziec ze sie zmieni, ze zrozumial ze ja chce wiecej uwagi i przytulania... :-/

Gość gość
Ja mam męża alkoholika ale dobre ma serce Nie ma ideałów Tyle że jestem na skraju pytania jak chce żyć bo nie będzie ok gdy z nim bede