Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zagęszczanie włosów po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dziewczyny, czy któraś z Was zagęszczała sobie włosy ? Po dwóch ciążach u mnie wszystko w porządku, waga , paznokcie, cera, całe ciało wróciło do normy tylko włosy to mój koszmar... :( Mam ich teraz z 1/3 albo nawet 1/4 tego co miałam przed pierwszą ciążą... koszmar... nienawidzę swoich rzadkich włosów i cieszę się, że idzie zima i przynajmniej na dworze będę mogła te resztki schować pod czapką.. Wpadłam na pomysł żeby zagęścić włosy, czy któraś z Was to robiła ?

Gość gość
up up

Gość gość
ja bralam revalid. wlosy wczesniej wypadaly mi garsciami a teraz mam mnostwo 'baby hair'. jedna wada trzeba je brac trzy razy dziennie co jest dosc uciazliwe.

Gość gość
Jak masz kilkanaście tysięcy to sobie "zagęszczaj" a.raczej przeszczepie.

Gość gość
piszcie jeszcze

Gość gość
Eej a nie lepiej zadbać o nie? tzn wcierki na porost włosów (Jantar,Seboradin), wcale nie są drogie ;) do tego pić pokrzywę, drożdże. Zawsze można też kupić tabletki , które pomogą na wypadanie. Jest takie forum Wizaż i tam jest dużo informacji na temat wypadania włosów, polecam poczytać :) a jak masz dużo pieniedzy to zagęścić możesz...

Gość gość
wcierki z CEBULI CEBULI i jeszcze raz z CEBULI !! Najtańszy i najskuteczniejszy sposób na porost nowych włosów :)

Gość gość
jedzenie cebuli i czosnku daje rade, no i wcieranie soku z czarnej rzepy - jaki to sens rodzić dzieciaki i tracić urodę - jak dla mnie za duży koszt

Gość gość
to jakby każda kobieta tak podchodziła - nie urodzę nigdy dzieci bo trochę zbrzydnę - to ludzkość już dawno by wyginęła

Gość gość
bierz jakieś tabletki, wcierki też stosuj i nowe wlosy zaczną Ci rosnąć zobaczysz - odzywiaj się też zdrowo, głowa do góry :)

zagęszczanie przez doczepianie wychodzi z mody, bo obciąża przez co niszczy Twój prawdziwy włos.. teraz stosuje się tzw kosmetyki do włosów, ja polecam sprawdzony przez siebie DrHair posypujesz głowę tysiącami mikrowłosków naładowanych elektrostatycznie i od razu masz efekt zagęszczonych i pogrubionych włosów, poczytaj sobie na http://drhair.de/