Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suczka25

Ma ktos ochote na nocne igraszki ?

Polecane posty

Gość gość5
powiedzcie cos o swoich upodobaniach? co was kręci najbardziej?

Gość szatynka75E
Mmmm o tak ! Wspaniale czuć Twoje usta na moich sutkach.Liż je,ssij ,kąsaj. Zejdź pocałunkami niżej.Wsun paluszki i liż kuleczkę.Pieprz mnie paluszkami coraz mocniej a językiem pieść kuleczkę . Jestem taka podniecona.

Gość gość
Ale bym wszedl teraz penisem w jakas wilgotna i bardzo ciasna cipke!

Gość gość nie5
Suczka 25 poszła spać i wyszło, że się oboje skupiliśmy na biednej szatynce i jeszcze się lud zbiera ;)

Gość szatynka75E
Kręci mnie zmysłowość,delikatność,rozkoszowanie się swoimi ciałami,a potem coraz bardziej namiętnie,dziko.Zatracenie się w seksie do utraty zmysłów:)

Gość gość5
pieprzę cię palcami, wsuwając je glęboko, szybciej... rozsuwam scianki twojej jaskini rozkoszy, badam ja.. probuje znalezc twoj punkt G, zeby dac ci jeszcze wiecej rozkoszy... zaginam plce do góry, przesuwam niki po gornej sciance pochwy, tej od strony łechtaczki.. cały czas ssając ją i liząc... czasem przerywam, na moment całuję i ciągnę ustami fałdy twoich warg... przygryzam je trochę... obejmuje językiem gorąca i wrazliwą wisienkę i pocieram ją nim... twoja łechtaczka jest nim otoczona, zewsząd dostarczam jej bodzców... prezysz się, wyginasz... zaczynasz ciezej oddychac...twoje ręce .. zaczynasz tracic nad nimi kontrolę, sciskasz mnie mocniej, dociskasz moja glowę do swojej cipki...

Gość gość5
gosc nie5 :D

Gość gość
Mozemy zatem we trojke sie zabawic jesli pani sie zgodzi?

Gość gość
niby nie ma dowodu, ze w ogole byla kobietą. byc moze to był podszywacz, tylko sie zmęczył po drodze i zaczał psioczyc. tu niczego nie mozna byc pewnym. ;)

Gość szatynka75E
Moje ciało wije się z rozkoszy.Biodra falują,unoszą się i opadają.Napieram na Twoje palce.Pieprz mnie nimi mocno i głęboko.Pieść językiem wisienkę ,ssij ją mmmmm Moja ręka mocno dociska twoją głowę do cipki.Moje jęki stają się coraz głośniejsze a serce bije jak szalone.Piersi falują pod wpływem oddechu...

Gość gość
Masz szatynka ochote na drugiego peniska?

Gość szatynka75E
Nie mam.Nie kręcą mnie trójkąty:)

Gość gość5
podnoszę się i przykładam mojego stojącego do twoich warg... pocieram nim, w gorę i w dół... przykładam czubek zołędzi do twojej kuleczki... pocieram ją nim, patrząc to na nią, to na twoja twarz, obserwując jaką daje ci to przyjemnosc... twoje emocje, sa wypisane na twarzy.. masz polprzymkniete oczy, zagryzasz wargi, chcesz złapac mnei w pasie,siegasz ręką i przyciągasz mnie do siebie... mówisz, " nie przedluzaj juz, chcę go w sobie..."

Gość gość5
wkładam więc mojego w twoja dziurkę... powoli, patrzę jak się rozchyla, rozszerza, jak on znika w jej wnętrzu.. ale ciepło i mokro... slisko... wkładam go do konca, dociskając go do głębi, zebys mnie calego poczuła... wyginasz się, jęczysz, troche z bólu, trochę z rozkoszy... jest szeroki, gruby, rozpycha cie tak rozkosznie przy wejsciu... patrzę jak reaguje twoje ciało, zaczynam nim powoli posuwac.... widzę sluz ktory twoja cipka zostawia na moim k*****e... chwytasz mnie za biodra i zaczynasz nadawac rytm...

Gość gość5
kladę dłonie na twoich piersiach, chwytam je, ugniatam, nie przerywając pchniec.. są juz konkretne i głebokie... dyszysz rytmicznie, pojękujesz, postękujesz...obejmujesz mnie nogami w pasie, chcesz nadawac rytm... i dociskac mnie gleboko w siebie... ja równiez chcę cie czuc na calym swoim k*****e, kazdy ruch, skurcz twojej cipki, ktora zaciska mnie gdy z niej wychodzę, i rozluznia sie, zeby przyjąc mnie jak najgłebiej...

Gość gość
Pani chyba zaniemogla :p

Gość szatynka75E
Pozwalam przez chwilę masować moją cipkę Twardym k*****m.Gładko ślizga się po mokrych płatkach zahaczając o wisienkę,co doprowadza mnie do szaleństwa.Patrzę w twoje oczy,mam lekko rozchylone usta z których wydobywa się jęk za jękiem.Wiesz,że jest mi dobrze i sprawia mi to niepisaną przyjemność.Ale ja chcę wiecej... Mocno łapię Ciebie za biodra i przyciągam do siebie,mówiąc,żebyś wszedł we mnie twardym k*****m.Przysuwając przy tym biodra do twoich bioder.Pragnę poczuć go w sobie teraz...

Gość gość
SRAĆ MI SIĘ CKCE POCZEKAJ

Gość Bromwczopkach
I w tym momencie następuje głośne pierdniecie

Gość gość5
mamy lekki async. :D no nic, niewazne... w swoich prywatnych "igraszkach".. daleko jesteś? ;)

Gość gość
HAHAHAHAHAHAHAHAH AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAH OOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ ŻAL.PL. BUCHACHACHCHCHCHCHAAAAAAAAAAA aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaha

Gość szatynka75E
Czuję twardego k****a w sobie.Wspaniale czuć jak masuje moją cipkę od środka.Jęczę głośno.Przymykam oczy,oddycham szybko.Jest mi dobrze,tak cudownie dobrze.Moje biodra poruszają się rytmicznie,napierają na k****a.Chcę go czuć głeboko.

Gość gość5
zal.pl to nie miec nic lepszego do roboty, tylko siedziec i marnowac czas na kafe, przypierdzielajac sie do topiku 2 obcych ludzi. :D 🖐️

Gość szatynka75E
...jestem blisko spełnienia:) Mokra,podniecona i taka gorąca;) Masuję wisienkę,robi się twarda...

Gość gość5
co czujesz? tak wewnętrznie? ;)

Gość szatynka75E
Właśnie miałam orgazm;) Taki hmmm cudowny:) Jeszcze czuję przyjemne skurcze cipki,które słabną:) Czuję się spełniona i bardzo zrelaksowana:)

Gość gość5
oho, czuję, że niedaleko końca Pani szanowna... ;) cisza, skupienie... wyobrazam sobie, jak Twoja cipka zaczyna swoje rozkoszne pląsy.. to juz niezalezne od ciebie.... chwytasz mnie mocno, obejmujesz, przyciskasz do siebie... uda obejmuja mnie w biodrach, rytmicznie pracujesz swoimi biodrami... twoje spojrzenie staje sie zamglone.. odpływasz, spinasz się... wyginasz... krzyk... twoja cipka obejmuje mnie ciasno... po chwili puszcza i zaczyna sie rytmicznie kurczyc... masz zacisniete oczy, wydajesz z siebie stłumione okrzyki.. ja trzymam mocno, nie wypuszczając cię z objęc... twoje cialo jest wygięte, uderzasz biodrami nieswiadomie... w koncu twoj uscisk sie rozluznia, nogi jeszcze pozostaja na moich biodrach... łapiesz oddech i wraca ci swiadomosc... dyszysz głeboko... ja równiez doszedlem. patrzymy sobie w oczy, twarz przy twarzy.. łapiemy w objecia, przytulamy się... zasypiamy...

Gość gość
o, tym razem ja sie spoznilem. ;) hm.. tak sie zastanawiam... moze powtorzylibysmy kiedys na osobnosci? ;)

Gość gość
Nie chcialas mnie,ale i tak pozwolilem sobie na trzy orgazmy :)

Gość gość5
o tym na osobnosci, to gosc5 ofc, zapomnialem zmienic przy wpisie. 3x? gratulacje. ;P