Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wziełam się za siebie

Polecane posty

Gość gość

Mam brzydką twarz i w tej sytuacji nie wiele może pomóc dlatego się zwyczajnie zapuściłam . Jem to jedyna przyjemność z mojego życia. Mam 22 lata i to najwyższa pora by się opamiętać. Bo przecież jestem wysoka mogłabym mieć figurę . Codziennie wieczorem zakładam kaptur, ubieram buty adidasy nie mam jakiegoś specjalistycznego stroju do biegania. Biegam całą godzinę Wzięłam pożyczkę i założyłam aparat na zęby miesiąc temu . I zaczęłam wreszcie zapuszczać te swoje krótkie poszarpane włosy . Co jeszcze mogę zrobić? Nie umiem zbytnio się malować oglądam te filmiki na youtube. Jednak nie umiem tego zrobić w ten sposób

Gość gość
masz jakieś problemy z cerą? worki, sińce pod oczami? słaby owal?

Gość gość
Tak worki pod oczami najgorsze , owal też słaby , do tego małe usta ale nie chcę ich powiększać i wyglądać jak karykatura chyba że dało by się subtelnie to zrobić ale nikt mi tego nie obieca.

Gość gość
to weź drugą pożyczkę i idź do kosmetyczki na serię jakichś zabiegów upiększających:classic_cool:

Gość prawictwo pospolite 125
dziewczyny , która sie malują są zalosne .. Wiec nie musisz sie malować , no chyba , ze masz zniszczoną cerę.

Gość Rozalkaaaaaaaaaaaaoo
Przede wszystkim zapuść włosy! To naprawdę dodaje uroku, potem pójdziesz do fryzjera, może podetnie ci końcówki na równo albo jakoś wycieniuje, zrobi kolor. Ale na razie zapuszczaj. Aparat - super! Dodatkowo raz w miesiącu solarium, żeby mieć lekką opalenizne. Twarz - odżywka do rzęs Long 4 Lashes, sama używam, działa, mam teraz długaśne rzęsiory, chciałam kiedyś doklejać u kosmetyczki ale wole je odżywiać zeby same rosły. Pod oczy korektor koniecznie taki w płynie. Ja nakłądam ciapke na palec i wklepuje pod oczy, nie wcieram, i trochę udaje mi się tuszować ciemne worki pod oczami, to też dużo daje!

Gość gość
jak nie masz kasy na kosmetyczkę to poczytaj w necie o naturalnych kosmetykach które na pewno masz w kuchni. ja na kasę nie mogę narzekać a i tak do kosmetyczek nie chodzę, bo to ściema, wolę sobie zmieszać jogurt nat. z miodem i rewelacyjnie działa na moją cerę a koszt minimalny, zresztą resztę można dojeść ... przykładów jest mnóstwo, też na włosy poza tym zastanów się nad swoją dietą, czy jesz zdrowo no i przede wszystkim trening autogenny, osobowościowy itp. musisz najpierw pokochać siebie, dac sobie prawo do błędów i nieidealnego wyglądu, nikt nie ejst idealny, a każdy jest inny i piękny, niepowtarzalny. jesli nie pokochasz siebie żadna zmiana cię nie zadowoli powodzenia

Gość gość
weź prawiczku wypierniczaj stąd autorko oczywiscie, ze sie maluj, będziesz wyglądała jeszcze piękniej i jeszcze lepiej będziesz sie czuła ze sobą, pewniej, no i ominie cię adoracja takich przegrańców pospolitych jak prawiczek powyżej

oczywiscie , zę sie nie maluj .. Chcesz wyglądać jak poczwarka czy zdrowo i młodo .. Makijaż dodaje lat

Gość gość
Rozalka oki zakupię tą odżywkę napewno. Zapuszczam cały czas slędzę blogi i cierpliwie czekam. Korektor też wypróbuje bo do tej pory malowałam całą twarz pod oczami podkładem i fatalnie mi to wychodzi Nie mam na kosmetyczki dlatego przeglądam blogi i to co mogę to robię . Nie lubię ćwiczeń w domu filimków na youtube. Wolę biegać . Mam przerażający cellulit na nogach . Nie potrafię siebie zaakceptować w obecnym brzmieniu .

Gość gość
na nogi i ogólnie do ciała polecam peeling kawowy kawa do słoiczka, zalewasz wrzątkiem , dodajesz żelu lub olejku do mycia, nic prostszego, a jaki efekt:classic_cool:

celulitem sie nie przejmuj , staraj sie odmłodzić cere , bierz tylko zimne , letnie pryszcznice

Gość gość
rwa zaraz padne ze śmiechu bierz zimne letnie przysznice!!! japrdle

Gość Rozalkaaaaaaaaaaaaoo
Autorko - odżywke do rzęs tą konkretną kupisz w Rossmanie. teraz jest w promocji za 64 zł. Stosuje się ją długo ale naprawdę są duże efekty! Ja używam od sierpnia, ale już po miesiącu był efekt. Podkłąd pod oczy - nie, nie, nie. Musi być korektor. Malujesz najpierw twarz podkładem, a potem pod oczy korektor. Ja mam z Miss Sporty chyba, kosztował jakoś z 10 zł. Wygląda jak błyszczyk do ust.