Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghijklmnop

Jak szybko wyrobić mięśnie brzucha?

Polecane posty

Gość abcdefghijklmnop

A wiec od czerwca ćwiczyłam dzień w dzień po 15-30 minut ćwiczenia, które były naprawdę cieżkie. Do tego piłam duzo wody, herbaty zielonej, dieta.. no czasami mi się zdarzył jakiś batonik, ale ogólnie jadłam zdrowe rzeczy. I nie było żadnych efektów prawie, boki mi się troszkę "wgniotły" (no miałam takie wgłębienia w nich), ale bardzo delikatnie, naprzeciwko lustra nic nie bylo widac, dopiero jak stanelam bokiem i to przy odpowiednim swietle...ja wiem, ze na miesnie trzeba sobie zapracowac, ale to co ja mam przez 5 lat cwiczyc na kaloryfer? przestalam cwiczyc i teraz zamierzam do czerwca 2015r miec pieknie wyrzezbiony brzuch:) nie kaloryfer, ale jednak umiesniony, by bylo widac ze sie staram, a nie siedze tylko i jem. I nie byla to kwestia mojej tuszy, bo wazylam wtedy ok. 50 kg na wzrost 174cm. Teraz waze 53, ale dążę do 45-47, bo rok mi się udalo do tej wagi schudnac i chce sie znowu czuc dobrze w swoim ciele. Ale przechodzac do tematu: podalibyscie mi jakies wskazowki? Co mam jesc, cwiczyc aby efekt byl szybszy i lepszy? (Cwiczylam przez jakis czas a6w ale przestalam i glownie cwiczenia abs z xhitdaily na youtube oraz p4p rowniez na youtube). Z gory bardzo dziekuje:)

Gość prawictwo pospolite 125
dlaczego chcesz mieć umięśniony brzuch ? Przeciaz to obleśne u kobiety?

Gość abcdefghijklmnop
Przeciez nie chce miec kaloryfera, tylko ladnie wygladajacy brzuch. A chociaz delikatne miesnie sa przy tym raczej konieczne.

Gość gość
Na brzuch jest dobre bieganie, jazda konna, taniec. Same ćwiczenia na brzuch kaloryfera nie zrobią.

Gość gość
Szóstka Weidera

Gość SamantaL
Ale ćwiczenia to nie wszystko, pomysl też o tym, by zdecydować sie na jakieś zabiegi. Słyszałam że bardzo skuteczny jest lipo laser. Tutaj http://www.vicihair.pl/ można go wykonać. Podobno efekty widoczne są już po pierwszym zabiegu

Gość magda906
Szybko wyrobisz sobie mięśnie brzucha za pośrednictwem jazdy konnej. Warto łączyć pożyteczne z przyjemnym. Jazda konna jest bardzo fajna i wiele osób młodych i starszych uprawia taki sport dla lepszej sylwetki. Ja miałam opory ale pokonałam je, czytam na bieżąco bloga na: http://wanthaveit.pl z którego dowiaduje się o trendach i o konnej jeździe.

Gość gość
47kg przy takim wzroscie prosze cie. Kobieta ma byc kobieta a nie wstretnym kosciotrupem. Masz miec miekkie uda zgrabna talie i ksztaltne piersi o pupie nie wspomne. Nie plaska i twarda tylko jedrna i wystajaca. Przy twoim wzroscie to mozesz pod 60kg podjezdzac.

Gość gość
Mam 173, ważę 58 kg i jeszcze czuje się za chuda. Ręce i nogi mam za chude. A ty autorko to kosciotrup musisz być..

Gość dorota99
Fajne są zabiegi Redustim czyli redukcja tkanki tłuszczowej. Wykonują je w salonie Vici Clinic w Krakowie. Seria dwunastu zabiegów w promo kosztuje teraz 2000 zł. Warto zapłacić za odchudzanie bez efektu jojo. Do tego możesz dołożyć siłownię.

Gość gość
Wszystkie macie zerowe pojęcie w tym temacie. Autorko , brzuch ogólnie sylwetkę kształtuje się w kuchni. Ćwiczenia to dodatek, bodziec. Ty poczytaj trochę, a nie na forum pytasz ludzi którzy wiedzą tyle co ty. Czyli niewiele

Gość gość
Polecam zainwestować w suplement largomass. Dzięki niemu zwiększyłem masę mięśniową, po czym mój trener personalny dobrał mi odpowiedni program treningowy.