Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Desperacja kobiet jest przerażająca

Polecane posty

Gość gość

jakby jedyny cel to mąż i dziecko, a raczej tylko dziecko, moja koleżanka 39 lat jest w ciąży w 6 miesiacu, zamieszkała z chłopakiem ktory przez ponad rok traktował ja jak smiecia, wrocił do niej bo gnój nikogo nie znalazł, zadna kobieta go niechciała wiec odezwal sie znowu do mojej koleżanki, mowiłam jej zeby sie zastanawiła to nawet niechciała mnie słuchac, zrobiła mi awanturę ze on napewno sie zmieni..bla bla i że ona chce miec szybko dziecko i najwyzej go kopnie w tyłek....jest w ciąży on niechce sie żenic i teraz zobaczyła jaki on jest, ona jeszcze pracuje wiec ma swoje pieniadze ale ostatnio chciała odwiedzić rodziców bo dawno ich nie wiedziała tylko nic z tego nie wyszlo bo on niechcial jej pozyczyc pieniedzy, ona sie spłukała bo kupiła spoor rzeczy dla dziecka wiec byla bez grosza, a on powiedzial ze jej nie da bo nie ma, masakra ja wiem ze im kobieta starsza to przychodzi kryzys z powodu braku rodziny ale chyba warto poczekac na kogos odpowiedniego a nie wlazic w jakis zwiazek bez przyszlosci bo ten jej chlopak nie nadaje sie do wspolnego zycia, probowalam ja poznac z jakims kolegą mojego męża ale nic ztego nie wychodziło, a ona od kilku lat ładuje sie w coraz to gorsze związki.....

Gość gość
Bo tu jest ciemnogród. Kobiety mają prane mózg od dziecka. Czy o starych kawalerach mówi się z pogardą? Mówi się o nich jak o wolnych ludziach. Stare panny to kociary, bezdzietne to egoistki itd... Trzeba wiele lat zanim to się zmieni. W bardziej cywilizowanych krajach takich rzeczy o kobiecie sie nie mówi.

Gość gość
tzn że jak masz taka koleżanką to wszystkie na świecie kobiety takie sa ? masz ograniczone horyzonty , to co jest u ciebie w zapadłej śmierdzącej wsi to nie cały swiat

Gość gość
desperacko szukam meza moze byc d****arz, cham, prostak, damski bokser, egoista, snob i sknerus bydle tylko nosil spodnie

Gość gość
niestety wiekszosc kobiet taka jest, biorac pod uwage wiek twojej znajomej, ja sama znam kilka, niestety to jest smutne że kobiety czują się zerem bo akurat nie mają dziecka, jakby to że są same nie wystarczyloby do życia bo nie są tego warte, kobieta sama=brak prawa do życia, najgorsze jest to że one same sie czuja jak śmieć, maja depresje, nerwicę, zadnych ambicji i marzen bo jedyne jakie moga miec to dzidziuś

Gość gość
jasne i jedyne prawa jakie moga miec to prawo do przytakiwania

Gość gość
Wiecie co,widziałem jak murzyn wypełnił potęznym k*****m o***t kobiety i jestem przerażony do czego te samice są zdolne

Gość gość
Dobrze sobie czasem przypomnieć takie rzeczy. Sama rozważałam związek z żonatym bo nie ma wolnego. Zastanawiam się co gorsze dla takiej samotnej 40. Zero seksu czy facet uzywany. Nawet dziecka sobie sama nie zrobię. W tym wieku takie p*****ly jak honor i szacunek schodzą na drugi plan

Gość gość
uwazam ze jak kobieta ktora jest sama czuje sie jak smiec i nie moze zaakceptowac siebie, swojego zycia, niechce miec innych marzen niz dziecko i maz, bo akurat tak sie zdrarza ze niektore do konca zycia sa same, to jak ona chce byc matka, ktos kto nie ma szacunku do siebie samego, nie moze na siebie patrzec niestety nigdy nie bedzie dobra matka, takie jest moje zdanie, mam przyklady u moich 2 kolezanek, szkoda tylko dzieci bo kompleksy niestety u takich kobiet nigdy nie znikaja, a potem przenosza je na dziecko

Gość gość
Ale to się pojawia u każdej bezdzietnej 40. I to juz niezależnie od tego czy była ambitna czy nie. Ta choroba dotyka nawet bizneswoman. W tym wieku prawie każda chce mieć dziecko.

Gość gość
murzyn wypełnił o***t i co,zlał się do środka?

Gość gość
Zlał sie i to chyba z pł litra spermy wylało się z tyłka,a kobieta była w 7 niebie

Gość gość
powiem wam na swoim przykładzie, mam 38 lat i 2 dzieci, jak byłam sama czułam sie zle, nie lubilam siebie, zawsze sie porownywalam do innych, taka moja natura, jestem pesymistką, zawsze sie zastanawiałam czemu taka jestem, mam to po mamie ktora nie lubiła ludzi wesołych, nie lubiła jak sie smiejemy w domu bo u niej mozna bylo tylko płakac, ze mna jest to samo, tez sie martwiłam ze nie mam dzieci, meza , dobijalo to mnie, ale poznalam meza, mam 2 dzieci i myslicie ze czuje sie lepiej, wcale, jestem niezadowlona caly czas, wszystko mnie denerwuje, maz dzieci, nie lubie siebie i swojego zycia, a tez myslalam ze cos sie zmieni bede szczesliwsza, natury czlowieka sie nie zmieni, kazdy jest inny i niewazne co bedzie mial zawsze sie jest takim samym,

Gość gość
Rzeczywiście to jest przykre. Sama mam 30lat, jestem starą panną, ale nigdy bym się tak nie zeszmacała. Poza tym ja dzieci nie chcę, więc nie zależy mi na tym żeby mnie ktoś zapłodnił. I nie byłabym z kimś kto mnie wyzywa czy bije, byle tylko kogoś mieć. Nie wiem czy za 10 lat też nie zwariuję, ale myślę, że nie, bo ja zawsze byłam inna, nigdy nie chciałam zakładać rodziny, wolę czytać książki, uczyć się, uprawiać sport. Nie daję sobie dmuchać w kaszę, jak jakiś facet mnie wkurza to po prostu kończę znajomość.

Gość gość
kobiety marzycie o wielkim penisie w tytłku

Gość gość
swieta racja, chory sposob myslenia jest w Pl, dlatego zyje zagranica :D

Gość gość
Tez nie chciałam dzieci w wieku 30 lat ale jak miałam 37 to juz szlag mnie trafial ze nie mam nawet jednego

Gość gość
jakby sie mialo czekac na odpowiedniego chlopa to by sie NIGDY nie doczekalo bo to szczescie spotyka tylko nieliczne laski co chyba sobie w niebie zasluzyly albo sa urodzone pod szczesliwa gwiazda bo kurcze innego wytlumaczenia nie znajduje!!! gdzie ci mezczyzni...... :(

Gość gość
Tak, bo faceci wybierają te najładniejsze i najbogatsze.

Gość gość
a masz konto na fb? bo od kiedy tam sie zalogowalam to tyle facetow do mnie pisze, ze szok :D

Gość gość
Ale ja naprawdę nie chcę, od zawsze czułam że nie chcę być matką, po prostu nie widzę się w tej roli. A jak kiedyś wpadnę to usunę. Lubię dzieci ale swojego bym nie chciała. Ja wolę czytać książki, zajmować się sobą, rozwijać się, uczyć języków, a nie marnować sobie życie na wychowanie dziecka. Obrzydza mnie to całe rozmnażanie się, ciąża, poród, nie widzę siebie w tej roli i nie chcę tego i na pewno mi się to nie zmieni :) Chcę pozostać bezdzietna. Faceta czy męża bym chciała ale tylko takiego, który też nie chce dzieci. Ale samotna też mogę być, lubię samotność.

Gość gość
Generalnie, z punktu widzenia biologii, kobieta - jeżeli chce mieć dziecko - to powinna je urodzić do 32-ego roku życia. U kobiet po 32 roku życia ryzyko wad i chorób wrodzonych u dzieci dramatycznie rośnie.

Gość gość
tez taka jestem, ma swoje zycie, prtnera ale zadnych dzieci i slubu, wczesniej jak moj facet zaczynal byc chamem to odrazu sie z nim zegnalam,

Gość gość
Oczywiście może się zdarzyć że kobieta ma np. 39 lat i urodzi zdrowe dziecko. Ale w tej grupie wiekowej u dzieci relatywnie często występuje wrodzony zespół Downa, autyzm, porażenie mózgowe i generalnie wszelkiego rodzaju poważne wady. 32 lata to statystycznie wartość graniczna - wiek do którego kobieta może bezpiecznie urodzić zdrowe dziecko.

Gość gość
tez taka jestem, ma swoje zycie, prtnera ale zadnych dzieci i slubu, wczesniej jak moj facet zaczynal byc chamem to odrazu sie z nim zegnalam, xx Dokładnie, jak facet zaczyna być chamem to kop w tylek. Ja Kiedyś bardzo chciałam wyjść za mąż ale teraz to już sama nie wiem, bo tak sobie myślę, że jak nie ma ślubu i facet zacznie nas wyzywać czy nie szanować, to zawsze można odejść, a jak jest ślub to wszystko się komplikuje i trudniej odejść. Czytam czasem na forach jakie męki kobiety przeżywają w małżeństwach i jak muszą spełniać zachcianki męża bo to mąż i nie mogą odejść.

Gość gość
są porzadni mezczyzni ttrzeba tylko ich szukac, ale jak ktos umawia sie z chamem ktory robi na dwa fronty, umawia sie z nami i nie przychodzi, albo zjawia sie i znika na jakis czas, to co to za facet, ale znam kolezanke ktora wlasnie zwiazala sie z takim bo facet znowu sie do niej odezwal, tacy jak nie zdobeda jakiejs tam wymarzonej kobiety to zawsze wracaja do tych ktore za nimi lataly bo zawsze to jaksa baba...a czy sie zmieniaja?? nie dalej robia to samo tylko ta kobieta z ktora sa w związku zwyczajnie albo ma rozowe okulary na oczach i nie widzi jego podlego charakteru, poza tym i zawsze wybaczy albo jej to nie przeszkadza bo wazne ze ma faceta, a tak na marginesie: najgorszy lajdak z wiezienia dąży do tego zeby miec rodzine, zone i dzieci ale nie kazda chcialaby takie faceta, wazne ze jest, znajomi widza ze niejestesmy jakies niedorajdy zyciowe ktore nie moga sobie znalezc partnera, kolezanki widza ze my tez mamy rodzine:) haha i tyle, reszta nieistotna

Gość gość
Znaczenie ma też wiek mężczyzny. Wiadomo że najlepsze nasienie mają młodzi mężczyźni, do 30 roku życia. Lepsza jakość łańcuchów genetycznych zawartych w plemnikach oznacza automatycznie silniejsze genetycznie dziecko. Po 30 roku życia jakość nasienia u mężczyzn jest już znacznie gorsza.

Gość gość
to jej zycie, jej wybor, nie widze powodu bys sie wtracala.

Gość gość
jak taka jedna z druga zostana same majac 40 lat to wtedy dume schowaja do kieszeni,latwo jest pisac majac 20 czy 30 lat,znam take co nosily wysoko glowy i zarzekaly sie ze facetow maja na peczki a teraz sa zdziwaczalymi starymi pannami narzekajacymi na zycie...sexbomby zwykle koncza jako niewypaly

Gość gość
zgaszam sie z opinia wyzej, autorka pewnie nie jest samotna 40 dlatego nie ma rozumie. Ja jestem sama 20-latka ale wyobrazam sobie jak samotnosc w tym wieku moze bolec.