Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje życie jest z******te

Polecane posty

Gość gość

Pewnie mi Polaczki cebulaczki zazdrościcie ? mam bogatego męża i nie muszę pracować a dzieci też narazie nie mamy . Mąż pracuje a ja mogę o******lać się w domu lub szastać kaską na prawo i lewo . Jadam w drogich restauracjach , co dzień chodzę sobię do galerii i kupuje co zechcę a i też zamawiam sobię ciuchy z zagranicznych firm. Często chodzę do fryzjera ,kosmetyczki ,i co najmniej raz na dwa tygodnie do spa i wyjezdzam z mężem na zagraniczne wakacje w tym roku chyba nie będzie mógł jechać no ale pewnie pozwoli mi jechać samej to jeszcze lepiej . Beż męża sobie poszaleje .

Gość gość
No i super.

Gość gość
I dlatego nie chcę mieć żony i wolę seks bez zobowiązań bot aniej wychodzi niż mieć pod dachem takiego nieroba jak ty co tyle pieniądze chcę wyciągać

Gość gość
tylko w jakim celu się chwalisz? Co chcesz tym osiągnąć niedowartościowana laluniu? :)

Gość gość
hmm tak naprawde to jesteś biedna, bo potrafisz się uszczęśliwić tylko wydając kase ;D a inni są szczęśliwi za darmo, bo są kochani i nie mają mani kupowania i chce im się żyć bo mają dla kogo. a ty masz tylko dla ciuszków i spa... hm. ubogo coś

Gość gość
I pewnie jak będzie cię mieć bachory i jak jeszcze córeczka to pewnie wyrosnie taki nierób jak ty co tylko od tatusia będzie wyciągać kasę i przy szukaniu partnera będzie się kierować zasadą ''im bogatszy tym lepszy '' pustak

Gość gość
no to teraz doj***ałaś autorce XD

Gość gość
Autorko mam tak samo. Z tym, że ja jeszcze prowadzę firmę. I mam wspaniale życie.

Gość gość
jakoś się tym nie przejęłam i po części jednak tak ,musi być rozsądna a nie jak wy żenić się z miłości z jakimś przeciętniakiem albo biedakiem i potem jeszcze gromadka dzieci i żyjecie niezbyt fajnie . Nauczę ją by zamiast miłością kierowała się rozsądkiem

Gość gość
wiesz jakie to uczucie, gdy 1 mąż mówi ci Kocham Cie,2 twoja mama mówi ALE mam wspaniałą córke, 3 twoja przyjaciółka mówi Bez ciebie nie dałabym rady 4 twoje dziecko mówi Jesteś najlepszą mamą na świecie 5 twój tata mówi Uwielbiam cie córko jesteś taka mądra 6. twoja koleżanka z pracy mówi Dobrze cie widzieć 7 twój sąsiad mówi Zazdroszcze ci twojej inteligencji 8 twoja babcia mówi ci Wnuczko co ja bym bez ciebie zrobiła 9 twoja druga mówi Dzieki twoim pomysłom to były moje najlepsze wakacje , kiedy każdy wyleczony przez ciebe pacjent mowi dziekuje pani ma pani dobre serce i jest pani taka szczera itp itd ? nie znasz tego bo cie na to nie stać bidulko

Gość gość
a no co mi to ? najważniejsze że mam kasę

Gość gość
piniadze to nie fszytsko