Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikusza

"Szkoła" następny sezon

Polecane posty

Gość mikusza

Podobno TVN na wiosnę będzie emitował następna serię Szkoły. Słyszeliście coś . Jakie perypetie dzieciaki będą przechodzić?

Gość kalafiorka3
No pewnie będzie na wiosnę nowa seria, skoro dużo osób to ogląda. Ale na razie lecą jeszcze bieżące odcinki więc będę oglądać :) A Ty mikusza oglądasz codziennie? Jak wrażenia?

Gość gość
To fajnie, widocznie oglądalność jest skoro następny sezon chcą zrobić, ciekawe czy będą tak ciekawe odcinki jak teraz.

Gość kalafiorka3
Z pewnością nie będzie nudno. A ja doczytałam i na 100% ma być na wiosnę następna edycja "Szkoły".

Gość kitka67
Oglądam kalafiorka3 . Fajowsko jest popatrzeć na nas z boku. Nieraz mam wrażenie że już to widziałam . I przypominam sobie że w naszej budzie coś podobnego było. Masz takie wrażenie ? czy jestem odosobniona w tym .

Gość mikusza
kalafiorka3 staram się oglądać każdy odcinek , niestety zdarza mi się na czas nie dotrzeć do domu na 15-tą . Wrażenia mam jak najbardziej pozytywne. Świetnie że nagrali firm dla naszej grupy wiekowej.

Gość torar
Całkiem nie zła seria. Podobała mi się Daria , ma laska głowę na karku . Ciekawe czy taki blog modowy przynosi jej jakiś szmal.

Gość 56anna
Dobrze że dziewczyna ma zapał do tego co robi . Taki blog to też trochę czasu i wysiłku potrzeba . A Moniki to z buta i już. Nie miałaby kłopotów.