Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynaZG

Zemsta za odrzucenie

Polecane posty

Gość MartynaZG

Od kilku lat facet którego kiedyś odrzuciłam mści się na mnie i na mojej rodzinie. Śledzi nas, kameruje, pisze donosy na mojego męża. Mieliśmy już trzy naloty w firmie ze skarbówki, raz z sanepidu. Fakt, za każdym razem znajdowali drobne uchybienia i musieliśmy płacić kary, ale wszędzie indziej też się to zdarza, ale nikt tam donosów nie pisze. Mąż jest na mnie wściekły. Policja bagatelizuje sprawę, uważając, że nikt nam na posesję nie wchodzi, ani telefonami nie nęka. A mnie już krew zalewa. Ostatnio musiał jechać za nami i nagrał taką samochodową kamerką jak mąż wyprzedza drugie auto na przejściu dla pieszych. Zostaliśmy wezwani do wyjaśnień i pokazali nam ten film na komendzie. Wzięłam to na siebie i dostałam punkty karne. Dramat. Jak długo tak można?

Gość gość
a skąd wiesz że to nie kochanka męża? tylko już niby twój wielbiciel?

Gość gość
no to sobie znalazł sposob, cwany jest. Policja chyba moze sprawdzic od kogo sa wszystkie donosy ,a ty jesli masz dowody na to,ze go odrzucilas i sie msci a nawet sledzi (bo chyba nie przez przypadek??) wyciagnij konsekwencje. Albo kogos wynajmij zeby zrobil z nim porzadek albo probuj przez sad

Gość gość
To nie lamcie prawa, nie bedzie mial na co donosic

Gość gość
ciekawe az tak wielkim ZJebem byc chyba nie mozna?

Gość MartynaZG
Życie jest ciężkie, nie zawsze wszystko da się załatwić czysto w biznesie. Wiem, że on donosi, bo podpisuje swoje donosy imieniem i nazwiskiem. Nawet się z tym nie kryje. Podobno pisze nie tylko na mnie. Ma opinię pieniacza. Donosicielstwo powinno być karalne!