Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zośka M

Mieszkam tuż za rogiem

Polecane posty

Może wpadniesz do mnie na wino? Możesz nawet przyjść z psem, bez parasola, przemoknięty do suchej nitki. Zdejmij płaszcz i nic nie mów. Utoń w moich oczach, włosach, zanurz się we mnie.

Gość ra_zz
Przyjdę z winem, przypadkiem, przechodziłem obok i pomyślałem, że wpadnę, zapytam co słychać u Ciebie, tylko na chwilkę

Gość drp
Trudno mi się zanurzyć, bo przy Tobie mięknę, staję się lekki i pływam po powierzchni Twych oczu, po tafli Twych ust, unoszę się niemal bezdotykowo

Gość gość
Suche piardy z octem.

Gość gość
Wiotczeje mi jak to czytam :-o

Przechodziłeś przypadkiem? To teraz ja przypadkiem przyprę Cię do ściany, do ucha szepnę-wiedziałam, że przyjdziesz. Zrobię tak żebyś chciał do mnie wracać, a Ty zrób tak żebym czekała na te powroty.

Postaraj się proszę, nie lubię trwonić czasu. Nie jesteś tu pierwszy i ja pewnie też nie jestem dla Ciebie pierwsza. Dziś jeszcze milczmy, idźmy na żywioł a jutro bardzo dokładnie opowiem Ci o tym co lubię.

Nie zdążysz dotknąć ustami kieliszka z winem, poczujesz dotyk moich ust na Twoim karku, szepnę Tobie do ucha "pragnę Ciebie". Przypadkiem w parę chwil sprawię, że zostaniesz w samej bieliźnie i znajdziemy się w Twojej sypialni.

Gość gość
Lecz moje usta przy Tobie zamknąć się nie potrafią. Lecz nie słowa się z nich wydobywają, a pocułunki rozrzutnie pieszczące wnętrze Twych dłoni

Moja sypialnia to miejsce gdzie sypiam, a sypiam zawsze sama. Nie znamy się jeszcze, wolę żebyśmy zostali w przedpokoju. Palisz?

Gość gość
dziwny wysyp panienek typu Ermi, Koshka, Ka ma, i teraz Zośka :P Serio dziwne to to :) Jedna baba nieogolona siedzi i klika po tym jak mąż na nocke wychodzi do tyrki

Widok Ciebie bez znaczenia na wykonywaną czynność sprawia mi przyjemność. Podziwiam całą Ciebie i w tym momencie mam ochotę rzucić się na Ciebie. Znajdź otwieracz i dwa kieliszki do wina.

Nie spieszmy się z grą wstępną i z tym winem, odłóżmy to na potem. Na czas kiedy poznamy się lepiej. Teraz tylko klęknij przede mną i patrz na moje rozsunięte uda, patrz jak wkładam palec w swoje wnętrze a potem podtykam Ci go pod nos, wkładam w usta. Jak Ci smakuję? Jak pachnę?

Smak rozpalonej wilgotnej kobiety jest nawet lepszy niż najdroższe wina. Połóż się, będę rozkoszował się tym widokiem przez chwilę. Spójrz na moje krocze, napięcie powoli staje się nie do zniesienia, daj mi Twoją dłoń i połóż ja na nim. Rozepnij spodnie, teraz.

Czy ty umiesz poddać się woli kobiety, czy zawsze mówisz im co i jak mają robić?

Uważam, że tylko mężczyzna o silnym charakterze, osobowości, bez kompleksów potrafi ulegać. Skoro dogadaliśmy się, to chciałabym zobaczyć jak to robisz. Chcę żebyś bez skrępowania i oporów stanął przede mną nagi, ze sztywnym członkiem i pokazał mi jak się masturbujesz. Przez chwilę chociaż.

Usiądź wygodnie i podziwiaj to show. Zobaczysz mnie z twardym stojącym penisem w dłoni robiącym sobie dobrze.

Podoba. Mam nadzieję, że czujesz lekkie skrępowanie. Ta świadomość mnie podnieca. Sunę nagą stopą po Twoim udzie, delikatnie pieszczę nią jądra. Nie przestawaj...

Po chwili nutka skrepowania ustaje, pojawia się znowu po dłuższej chwili masturbowania się przed Tobą. Kontynuuj

Dziękuję Ci, że zechciałeś poświęcić mi tych kilka chwil, że wpadłeś do mnie. Było mi niezmiernie miło. Nie miej mi za złe, ale to już koniec tego topiku. Potrzebowałam pobyć tu z Tobą. Myślę, że jesteś sympatycznym i otwartym facetem. :) Bywaj:)🖐️

Gość gość
Sunny? Kolejna odsłona :-o