Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieszczęsliwie zakochany

Polecane posty

Gość gość
***Nie zamierzam rozbijać ich związku, raz, że to nie fair, a kto by chciał, aby ktoś Tobie odebrał chłopaka/dziewczynę/żonę?*** Widac ze w porzadku z Ciebie facet kolego, i to mi sie podoba. Browar najwiekszy sie nalezy dla Ciebie :)

Gość gość
moze ona nie jest szczesliwa

Gość gość
Ona jest szczęśliwa, dlatego nie mogę jej zburzyć spokojnego życia, nie po tym ile dobrego serca mi okazała. gość - przypuszczam, ze ok.98% osób by tak zrobiło, trudno - niech zostanie tak jak jest,muszę się z tym pogodzić i tyle; niech będzie szczęśliwa z nim...

Gość gość
Porozmawiaj z nia,moze zmieni zdanie,rozwod wcale nie musi oznaczac tragedii,no chyba ze bardzo kocha męża,samo to ze nie chcesz rozbijac zwiazku zrobi na niej dobre wrażenie,wytrwaloscia mozesz ja zdobyc

Gość gość
Zatem zycze powodzenia i wytrwałości, a przede wszystkim szybkiego spotkania z kolezanka.

Gość gość
Nie próbuj na sile szukać kontaktu, wiem ze wcale to niełatwe, ale jest mężatką, niestety na wszystko jest już za późno. Gdyby bylo to kilka lat wcześniej to moze by sie udalo, nie mow jej o tym teraz w najbliższym czasie mozesz stracic w niej koleżankę.

Gość gość
Jakas forma osamotnienia towarzyszy nam przez całe zycie, w roznych jego momentach, czy wokól siebie mamy bliskich, czy sa gdzies dalej, badz ich nie ma. nie musisz o niej zapominac, nie musisz nic robic na siłe, czy wbrew sobie. Ten proces bedzie przebiegał szybciej jesli sam nie bedziesz wspominał, zatrzymywał sie nad myslami o niej, nie dazył do tego by było ich wiecej, nie nadawał im kolejnych znaczen. Była w Twoim życiu i to jest moim zdaniem najważniejsze, wszytskiego donrego w nowym roku i szczesliwego spotkania z tą koleżanką Ci zyczę.

Gość gość
nie bądź tchórzem!! walcz o miłość! może jej mężowi nie zależeć na niej nawet, a może ona nie chcieć ciebie, ale próbować zawsze można