Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senor toledo nie lubię go

Polecane posty

Ten dziadyga swoje przeżył i niejedną ciotkę przeżuł :P A Ciechocinek jest mój. Która chętna na przejażdżkę moim balkonikiem? :D

Po co rozkładane siedzenie? Wystarczy, że Ty rozłożysz nogi :P Jak mogę być szybszy od najszybszego? Ale wyciskam całkiem przyzwoicie. Chcesz się przekonać?? Poczuć wiatr we włosach? Chyba, że nie masz włosów :P

Jeszcze mam :P ..nawet kitkę ;) Ale mogę być oskalpowana na zero, jak Ci się rozłożę na balkoniku i te wszystkie Twoje wielbicielki się na mnie rzucą :P

Ja Cię chętnie sam tam oskalpuję, musisz tylko rozłożyć... :P To dawaj Awa, zabiorę Cię na przejażdżkę po sanatoryjnych trotuarach. Pokażę Ci gdzie mieszka Wiesława :D

Gość gość
Wpadłam ponownie do "nielubianego" Senorka ;) Senorku, tak Cię "nie lubię", o tak: 🌻 ❤️ 🌻 😘 ;) :D Ładnie nie lubię? ;) Nie wiem, czy to podbijać, ale w sumie każde miejsce jest dobre na pokazanie, jak bardzo nie lubimy Senorka ;) Pozdrawiam autora tematu :P

Eve 😘 No właśnie, nie róbcie autorowi tematu przykrości. Tak ładny topic wysmarował, a Wy się w ogóle tematu nie trzymacie. Solidaryzujcie się z autorem i znielubcie mnie choć na chwilę.

T.no właśnie nie możesz zrozumieć,że nie bardzo mnie wiesława i reszta o wielu imionach obchodzi.:-D nie ma w tym senatorium jakiegoś kąta?z magnetycznym polem?

To musimy chyba zejść do piwnicy. Jakiś ciemny loszek na pewno się znajdzie. Odkurzę tylko fotel, bo jest całkiem zakurzony :D

Przyłączam się do nagonki na Senor_Toledo , do tego rwie Midsummer Eve :P , laskę z grona watażki Wilka. Będzie kozacko, co? ...

Gość gość
Ty się nie interesuj, kto rwie butelkę... 😠 x:D

Gość gość
I to jeszcze na tym temacie. Tu tylko gremialnie nie lubimy Senorka ❤️ :)

T.jak ty chłopie masz do tej piwnicy z balkonem? i z ogonem(nie tym:-p) intymną atmosferę wyczarować?no ale próbuj.:-D Znów laski pouciekały.:-(

Ja o tobie akurat pisałam.:-) A Luiza to po tym masowym budzeniu jak po redbullu odleciała.:-D T.jak tam?smarujesz płozy???czy znów za szybko się poddałeś?

A ja się nie ustosunkuję do tematu i do Senora, bo po prostu nie znam . Sam nick świadczy o Panu dosyć dorosłym, Toledo, miasto w środkowej Hiszpanii, niby piękne i gorące, ale co do posiadacza nicku. I don't cnow:P

Widzę, że wagonik muszę doczepić do mego balkonika:) Awa, szykuj swoje nitro, na pewno się przyda. To będzie niezapomniana wycieczka. Na wszelki wypadek upchnę w kieszeń protezy, bo ich później nie znajdę. Ahoj przygodo :) Pewna, co do osoby Senora: starszy pan, ale jeszcze przed 70-tką, Casanova Ciechocinka, miłośnik rajdów balkoników po sanatoryjnych korytarzach. Gorący jak hiszpańskie słońce nad Toledo. Dosyć już tej autoreklamy :D