Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dmuchawce i ja

Kto jest po 30tce i nadal samotny bez drugiej polowy pomaranczy

Polecane posty

Gość gość
Do Olsztyna jeżdżę na wakacje od lat :-) może się kiedyś spotkamy

Gość Lilarozana
A dlugo jjuż tak za nim tesknisz?

Gość gość
Też po 30 i to z większego miasta. Paradoksalnie trudniej chyba znaleźć kogoś gdy wokół pełno ludzi, każdy gdzieś pędzi a potem zaszywa się w mieszkaniu.

Gość gość
Ja mam 25 lat jestem mężatką a czuje się samotna! W ogóle z mężem jesteśmy z dwóch innych bajek! Nie macie czego żałować naprawdę te wszystkie związki to tylko z zewnątrz wyglądają idealnie ! Wiele dałabym za ten spokój i wasz komfort niezależności :-(

Gość gość
"Ja mam 25 lat jestem mężatką a czuje się samotna! W ogóle z mężem jesteśmy z dwóch innych bajek! Nie macie czego żałować naprawdę te wszystkie związki to tylko z zewnątrz wyglądają idealnie ! Wiele dałabym za ten spokój i wasz komfort niezależności smutas.gif" x Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, jak to mawiają. Pozdrawiam :)

Gość gość
Też mi ciężko samej. Chcę męża, dziecko.

Gość gość
jeżeli chciałabys spotkać się ze mną podczas swoich wakacji w OLSZTYNIE i zmniejszyć uczucie samotności byłbym szczęśliwy. Mój adres: moja-poczta12@wp.pl

Gość gość
jeżeli chciałabys spotkać się ze mną podczas swoich wakacji w OLSZTYNIE i zmniejszyć uczucie samotności byłbym szczęśliwy. Mój adres: moja-poczta12@wp.pl

Gość Bubulina1
Niby rozumiem te problemy, ale... mam 56 lat, nie założyłam rodziny, jedynaczka i już bez rodziców (niestety odeszli- tata w 1983 a mama w 2012). Staram się żyć wygodnie, w miarę możliwości zwiedzać Ziemię i spełniać swoje mniejsze i ciut większe marzenia: dopóki na ciele i umyśle jako tako. Znajomi i przyjaciele ... niby są, ale... tak naprawdę to jestem sama ze sobą. Tak wyszło w życiu. Zdarza się.

Gość gość
ja jestem po 30 i własnie się rozwodzę. I naprawdę się cieszę że teraz pobędę sobie sama. Mało tego nie planuje żadnych poważnych związków , juz nie.

Gość gość
pisze ze nie zalozyla rodziny wiec pewnie nie ma