Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestemzwyklaszmata

Czy jestem szmatą?

Polecane posty

Gość Jestemzwyklaszmata

Witam ;) Jestem tu pierwszy raz ale ja już psychicznie nie wytrzymam muszę komuś opowiedzieć. Mam 18 lat. I ostatnio robiłam imprezę, potem znajomi u mnie nocowali. Ja spałam na materacu obok mojego kolegi, podobał mi się kiedyś, w sumie jeszcze niedawno ale od ponad miesiąca ma dziewczynę więc dałam sobie z nim spokój. Ona jest dużo młodsza ale mniejsza z tym. Bylismy trochę wypici, ale nie pijani. Jak się położyliśmy on zaczął mnie obmacywać, na początku go odpychałam, ale później przestałam, zaczął zdejmować mi stanik i na tym się skończyło. Wcześnie rano sie przebudziłam i on niestety też, dobierał mi się do majtek i znowu go odpychalam, a później przestałam, i zrobił mi palcówkę, tzn ja prawie spałam, wiec tak średnio to pamiętam. Potem chyba chciał żebym zrobiła mu laskę, złapał mnie za rękę i moją dlonią za swojego penisa. Oczywiście zabrałam natychmiast. Potem gdy spotkalismy się z innymi znajomymi prawie ze mną nie rozmawiał. Jak pisaliśmy nawet nic nie wspomniał, tzn powiedział przy mojej przyjaciółce że nie pamięta niczego co sie rano działo. Chociaż trwało to wszystko 4 godz jakoś. Teraz bardzo tego żałuje. Czy zachowałam się jak szmata dając się tak potraktować i nie przerywając tego? Ja mam takie wyrzuty sumienia że już nie wiem co robić. Co wy o tym sądzicie?

Gość gość
przecież nic nie zrobiłaś, nie musisz się przejmować, dzieci z tego nie będzie

Gość gość
tak, zachowałaś się jak kawał szmaty. Nie dlatego, że się z nim zabawiałaś, tylko dlatego, że wiedziałaś, że ma dziewczynę.

Gość gość
ciężko jest się opierać po alkoholu, całonocnej imprezie i w stanie półsnu. Nie czyń sobie wyrzutów, ale od tego typa z daleka!