Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam tłuste włosy ?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to że myję je raz na tydzień ,nie mówię o tym koleżanką ale widzę te ich iluzje dotyczące moich włosów . Ostatnio koleżanka się mnie pyta ''jakich szamponem myjesz włosy'' ja powiedziałam że z garniera a potem pyta się ''a co ile myjesz '' głupio mi było powiedzieć ze co tydzień no to to powiedziałam że tak co 2 ,3 dni a ona że ''aha ja muszę codziennie '' boże co to ma być ? po co mam codzienie myć ? jak starczy raz na tydzień ?

Gość gość
Skoro koleżanki dają Ci do zrozumienia że powinnaś myc częściej to powinno dac Ci to do myślenia, raz na tydzień myć włosy... kuźwa pierwsze słyszę... zeby tyle włosy się nie przetłuszczały i wyglądały dobrze. Generalnie jeszcze cie nie znajć i nie widząc moge stwierdzić że jesteś fleja i nie dbasz o siebie, a koleżankom za pewne przeszkadza Twój zapuszczony wygląd. Pytanie z podobnej kategiri, to jak często bierzesz prysznic/kąpiesz się????

Gość Mollying
No to zależy ? jak chodzę do szkoły to tak raz czasami 2 razy w tygodniu i mi w zupełności starcza a jak mam wakacje to daje odpocząć swojej skóze i jeszcze rzadziej . Może to dziwne ci się wyda ale takie częste mycie jest niezdrowe

Gość gość
Mollying - od kiedy jest niezdrowe?????????? masakra, co za mity... PS. polecam stronę www.anwen.pl