Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciuchomaniaczka

Czy 800 zł na ciuchy to dużo?

Polecane posty

Gość ciuchomaniaczka

Wydałam w tym miesiącu ponad 800 zł na ciuchy i mam wyrzuty sumienia.Czy uważacie że to za dużo?

Gość gość
a co ciekawego kupilas?

Gość gość
zależy od zarobków, czasem można wydać tyle na jeden ciuch np: kurtkę lub buty...albo całkiem sporo innych rzeczy: bluzki, spódnice, sweterki...ja ile bym nie wydała, zawsze mam wyrzuty sumienia

Gość ciuchomaniaczka
kurtkę chociaż nie była mi tak bardzo potrzebna, sweterki, bluzeczki itp.

Gość Chronka
Nie widzę w tym nic zlego, pod warunkiem, że kogoś na to stać. Ja teraz chce kupić plaszczyk i buty i też trochę pieniędzy jednorazowo wydam. Ostatnio na kimkim.pl widziałam cudowny płaszcz jaki miała na sobie Kendall Jenner. Na dole rozpisali, że to płaszcz Zara i można go kupić za niecałe 600zł. kimkim.pl/article/138

Gość gość
no to teraz masz co nosic ale jak bedziesz robic tak dalej to za chwile bedziesz sobie musiala dokupic szafe :D

Gość ciuchomaniaczka
W sumie stać mnie na to,zarabiam całkiem nieźle,ale ostatnio jestem nastawiona na oszczędzanie i dawno sobie nic nie kupowałam, a w tym miesiącu jak wyszłam na zakupy to okazało się ze nie potrafiłam się powstrzymac przed kupowaniem

Gość Zizzu
Nie samym oszczędzaniem człowiek żyje . Dobry ciuch , kosmetyk to inwestycja w siebie , pieniążki dobrze wydane ,nie stresuj sie:)

Gość gość
Ja też wydaje około 1000zł na ciuchy ale robię takie zakupy jednorazowo 2 razy w roku,na początku zimy i potem wiosną,czasem latem jeszcze coś dokupię. Robię tak ponieważ nie mam czasu na bieganie po sklepach, jednorazowo to spora kwota ale podzielić ją na 12 miesięcy w roku to nie wychodzi tak dużo

Gość gość
zazdroszczę wam,mi ledwo starcza na życie i wogóle nie kupuje sobie nic, a juz 800-1000 zł to dla mnie kosmos

Gość gość
ja w tym mc tez zaszalalam, co prawda zarobilam 2 razy tyle co zwykle jednak partze na te rzeczy i chce wiecej...

Gość gość
raz sie zyje.. kobieto, przesadzasz ;)

Gość gość
fajnie tak czasem zaszaleć, ale z doświadczenia wiem że ile bym ciuchów nie kupowała to zawsze mało i zawsze chce się coś nowego

Gość gość
Ja wole wydać 800 zł na ciuchy i mieć rzeczy porządnej jakości, ale mniej i na dłużej, niż 200 zł na jakieś szmatki.