Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek ciepłej kawy

Kawa Niepodległości

Polecane posty

mnie ta "specjalna" smietanka by nawet pasowala :) pewna - oddychanie powietrzem atmosfer tez jest szkodliwe.

Koniec rozmów politycznych był już ogłoszony, więc prosimy bez agitacji :) Zimny wrzątek należy zagrzać za pomocą czajnika. A specjalnej śmietanki nie dodam, bo się zsiądzie :P No chyba, że na naprawdę wyraźne życzenie :D

Ok, to niech będzie, że za siebie napisałam, co myślałam. Na wybory nie idę, bo taki mój wybór, bo i tak ręka, rękę myję, a świnie do koryta się pchają na gwałt- nikogo nie obrażam, swojje zdanie tutaj przedstawiam.Dziękuję za uwagę.

Kubek, dziękuję, jestem po kawie, czekam na kolejną kawusię, tylko ten wrzątek zagrzeję.Jak chcesz, to możesz się napić ze mną, kawę puszczalską czy fusiastą pijasz?:)

Hardcorem mi tutaj zalatuje:) A nick masz taki taki delikatny, sensualny wręcz, kojarzy się z ciszą i spokojem, kiedy w dłoni trzymamy kubek ciepłej kawy i delektujemy się jej smakiem:)

Podległa Polska. Nazwę to tak, interesowałam się polityką, działaczami, czasami jak coś mi nie pasowało, zadawałam pytania, które były dośc nie wygodne dla Panów Działaczy politycznych. Kiedy dowiedziałam się ile jest przekrętów i machlojek, że jak masz kasę, masz wszystkich w kieszeni- dałam sobie spokój, to nie na moje nerwy. Trzymaj się.

ta smietanka sie nie zsiadzie, ani nie zwazy... trzeba odpowiednio ubijac a i kwasne srodowisko tez przetestowane :) a zatem poprosze ;)

Czyli jesteś mieszanką wybuchową różnych- różności?:) Kubek a jaką literaturę preferujesz? Myślisz, że muzyka elektroniczna pasuje do książek? Taki galimatias, wszystko naraz:)

Literaturę faktu, że tak powiem. Plus odrobina historii :) Jak dla mnie do czytania pasuje właściwie każda muzyka, noo, może prócz techno, disco i heavy metalu :D Idę ubić śmietanę dla kotki :P

To wy sobie ubijajcie, tylko się nie zapal od ubijania:) heavy metal dla mnie odpada techno również, zwłaszcza zremiksowane piosenki, dobrych polskich wykonawców. Bywajcie 🖐️:)

Ja tak tylko kompletnie na marginesie - k***iniści to oderwani od życia fantasci są, niestety. Pomysły mają kompletnie nierealne i nierzeczywiste, o możliwości ich realizacji nawet nie wspomnę. Ale jeśli pozwala im to optymistyczniej podchodzić do życia, to proszę bardzo :)

Gość gość
to moze ktos chociaz podepcze po pleckach?

Podległa Polska, na początku odniosłam wrażenie, że jesteś ich udziałowcem, Tej Nowej prawicy, naganiasz, nakłaniasz. Ale, ok, to jest Twój wybór. Ale skąd pewnośc, że Oni, nie kłamią pod publiczkę? Z ciekawości się zapoznam z planem ich przyszłej działalności, a później ocenię, czy słowo pokrywają się z praktyką. Bo jak na razie każde słowo polityków jest patykiem po wodzie pisane.:O

Książka służy doczytania, muzyka do słuchania, seks do kochania. Nie da się robić wszystkiego na raz:) Taka moja myśl, którą praktykuję:)

mnie tez, niestety zaden z kocurkow nie moze mi dotrzymac towarzystwa w tym lozkowym lenistwie :)

Kubek i dalej mnie masz. Zapomniałam, że ja zawsze słucham muzyki podczas seksu, przecież poruszanie się w rytm nuty jest nie odłącznym elementem:)

Gość gość
żaden z kocurków? to ile ich masz? dzień dobry :)

Gość gość
Żaden z kocurków? To ile ich masz? Dzień dobry :)