Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

znaczenie snu pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam, moze ktos mogłby mi pomóc, nigdy nie wierzylam snom uwarzalam to za bzdurne i wyimaginowane fantazje do wczoraj. śniło mi się że byłam w kościele na jakiejs waznej uroczystości w pewnym momencie wyszłam na zewnatrz dużo ludzi stalo na polu a za chwile wyszedl ksiadz bo bylo bardzo glosno i w tym momencie zobaczylam na niebie latajaca postac ktora w pewnym momencie spadla z nieba pytam ksiedza co to jest a on jak gdyby nigdy nic mówi "no przecież anioł nigdy nie widzialas anioła? " ja na to ze nie no i nagle msza sie konczy ide do samochodu bylo juz ciemno i widze jak za ogrodzeniem siedzi skulona czarna postac z kosa w ręku nie rusza sie ale ma smutna twarz ale nic sobie z tego nie robie i ide dalej i nagle przedemną staje druga taka postac czarna w kapturze z jakąś maską na twarzy i z kosą w ręku mysle sobie śmierć i zaczynam z nią walczyć , nie wiem jak sie skonczyla walka bo sie obudzilam w ogromnym strachu ze aż mnie poty zalały. Co to moze oznaczac biały anioł spadający z nieba a za chwile walka z ta postacia ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować