Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łatwe dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Moi drodzy tak się zastanawiam gdzie się podziały dawne dziewczyny, które sie szanowały, były wierne, musiały chodzić z facetem dosc długi czas żeby mu sie oddać, a w dzisiejszych czasach nastolatki sa nie dosć ze puste to jeszcze mega łatwe, taka 17, 18 latka puszcza sie niemal z każdym, a później macie pretensje ze faceci was nie szanują.

Gość gość
zorientowały się, że są warte więcej niż ich d**y i uprawiają seks dla przyjemności, a nie "oddają się" jak szmaty swojemu panu i władcy.

Gość gość
Sam miałem do czynienia z wieloma kobietami i uwierz mi że jedna łatwiejsza od drugiej, wystarczy dobry bajer

Gość gość
dawanie dvpy, a pozniej samotne pchanie wozka z bachorem jest teraz modne. kobiety zawsze goniły za moda

Gość Fawcet
Można też zapytać - gdzie się podziali porządni faceci? Acha, dla wyjaśnienia - jestem facetem :)

Gość gość
A już puszczanie się na swoim osiedłu to szczyt debilizmu, dziewczyny jak już chcecie sie puszczać to daleko od domu bo później sa niepotrzebne dyskusje i plotki

Gość gość
pełno takich dziewczyn tylko faceci ślepi , gapią się na wypacykowane łatwe panny bo rzucają się pierwsze w oczy jak kolorowe papugi a tych wartościowych nie dostrzegają:D

Gość gość
biedaczek, myśli, że jego "bajera" coś daje. Nie rozumie, że dla takich kobiet jest tym samym czym kobiety dla niego. żywym wibratorem, niczym więcej. Równie dobrze w ogóle nie musi się odzywać (nawet jest to wskazane).

Gość gość
Odemnie ze wsi taka jedna puściła sie z sąsiadem, do dziś śmiejemy się czasami z tego z kumplem przy piwku.

Gość gość
Wolę łatwe i otwarte dziewczyny z którymi można się zabawić i poszaleć niż te porządne i nudne dziewczynki, które czekają na wielką miłość, potem ślub i dziecko :D

Gość gość
Troche mi was żal - seks jest fajny :)

moze i jest fajny:)lecz kobiety sa bardzo latwa zdobycza,nie szanuja siebie:O

Gość gość
Jestem facetem i nie pogardzę taką łatwa panienką, która daje już na pierwszym spotkaniu, ale na żonę to jednak wolałbym taką spokojną porzadną dziewczynę bez nałogów i rozrywkowego charakteru

Gość gość
MMartha - jasne, odmawianie sobie przyjemności i pozwalanie, żeby ktoś inny decydował co masz robić ze swoim ciałem to szacunek do siebie. Właśnie się SZANUJĄ robiąc to co chcą, nie to co każą im jacyś zakompleksieni faceci i ludzie z ograniczonym światopoglądem.

Gość Hetman Żółkiewski 22 lata
Ale o co wam tak chodzi z tym szanowaniem się? Przecież jeśli oboje są wolni to nikogo tym nie krzywdzą i uprawiają seks dla obustronnej przyjemności... Jeśli jakaś dziewczyna pójdzie do łóżka z facetem po tygodniu znajomości to jest gorsza niż ta która zrobi to po 3 miesiącach? Są jakieś magiczne granice czasowe "szanowania się"? :D

Gość gość
MMartha dziś moze i jest fajnyusmiech.gif lecz kobiety sa bardzo latwa zdobycza,nie szanuja siebiepechowiec.gif Dokłądnie, no co mysleć o dwudziestoletniej dziewczynie która spała już z piętnastoma facetami, przecież to woła o pomste do nieba

Gość gość
gość 12.28 - jeszcze pytanie czy taka kobieta będzie cię chciała. Podpowiedź - pomyśli o tobie to samo co ty o tej rozrywkowej.

Gość gość
trzeba ustalić priorytety a zaś potem szukać tej drugiej osoby, ważne by być uczciwym:D jak szukasz tylko do seksu to mów, jak sex cię nie interesuje - mów, dłuższy związek - mów, wtedy jest nadzieja że odpowiednio się dobierzecie.

Gość Fawcet
Tzw szanowanie się to wymysł jakiś - jeśli ludziom seks sprawia frajdę to co was to obchodzi że to robi? Dla mnie szczytem niedojrzałości jest wyśmiewanie dziewczyny z którą się spało, jak to ktoś wyżej napisał - mam nadzieję, że ta dziewczyna też się z tego gościa śmieje i opowiada koleżankom że ma małego fiutka.

Gość gość
a czemu woła o pomstę do nieba? Seks to nic złego, jeżeli nikogo nie zdradziła/nie zraniła to co niby takiego strasznego zrobiła?

Gość gość
Gdzie Wy się tych lasek naoglądaliście? W hamerykańskich serialach czy patologicznych środowiskach? x Każdy SAM WYBIERA sobie swoje otoczenie - ja do tej pory (a mam lat 20+) znam pare dziewic, znam taką co do ślubu trzymała itd. Po prostu unikam towarzystwa ludzi którzy mają inne podejście niż ja. A skoro Wy sami do takich-owakich ciągnięcie to chyba o WAS świadczy.