Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łatwe dziewczyny

Polecane posty

gość dziś bycie malzenstwem wcale nie musi opierac sie na dzieciach:jest tyle fajnych rzeczy,ktore mozna robic razem:))

Gość gość
Na facetów sie inaczej patrzy, a taka która się rozkłada w aucie to moim zdaniem łątwa dziewczyna, bo te które się nieco bardziej szanują to się puszczaja w domu na łóżku w normalnych warunkach

Gość gość12322
Brak seksu jest także normalnym stanem w związku (chyba, że Ty to robisz 24h, nie chorujecie i nie macie dni rozłąki, to wybacz). I co, facecik który nie dostanie seksu na zawołanie puści focha czy poleci do innej? Czy będzie wielce podenerwowany łaził? Przykład. Gdy ktoś miesiąc czy 2 nie wytrzymuje i np. emocjonalnie zaczyna manipulować "nie mam czułości", nie zwraca na jednak np. brak poczucia bezpieczeństwa, obawę przed ciązą drugiej strony (kto racjonalny wierzy w 100% ochronę przed chorobami czy wpadką?) to o czym to świadczy? x A czemu facet nie może być puszczalski? http://podroze.gazeta.pl/podroze/51,114158,16933437.html?i=0 Zobaczcie komenty ;)

Gość gość
a czemu na faceta inaczej sie patrzy;) chcialabys meza co przeorał poł poznania?

Gość gość
może tylko taki hipokryta jak ty inaczej na to patrzy. Dla mnie to jedno i to samo. Nie przeszkadza mi co inni robią, ale nie chciałabym takiego faceta.

Gość gość
jestem facetem i powiem szczerze ze jesli laska daje w aucie to coś o niej świadczy

Gość gość
jestem kobieta od 3 lat mam kochanka;) jest nam z***biscie kochanek i ja jestesmy wolni i co zla jestem?:))

Gość gość
jak facet daje w aucie to też dużo o nim mówi. Są siebie warci ;)

Gość gość
Skoro jesteście wolni to nie jest kochanek tylko partner do sexu

kazdy ma prawo do Milosci czy sexu: "ALE" bez duzej przesady:) Chyba ze to choroba:)

Gość gość
dlatego jestem za posiadaniem 1 faceta do seksu na dluzszy czas nie trzeba sie z nim zenic przeciez, seks i nara mi to pasuje

Gość gość
Faceci lubią takie łatwe panienki bo nie musza sie zbytnio wysilać żeby zaliczyć taką

Gość gość
a takie panienki lubią łatwych facetów, więc w czym problem?

Gość gość
Też byłam kiedyś w takim seksualnym układzie, spotykaliśmy się półtora roku, ale poza tym każdy z nas miał swoje życie.

uwazam ze w partnerstwie powinien byc szacunek:)jezeli tego nie ma to taki zwiazek opierajacy sie tylko na sexie nie ma przyszlosci:OJest potrzebne "COS" wiecej:)

Gość gość
zwiazek opierajacy sie na seksie nie musi miec przyszlosci:o przeciez nie kazdy szuka meza czy zony

Gość gość
Ale takie rzeczy powinno się ustalić wczesniej żeby później nie było cierpienia i rozczarowania

Gość gość
marta malzenstwo tez sie nudzi wiesz ze aktualnie rozwodzi sie 70 % malzenstw?

Gość gość
Dookoła same k***y

Gość gość
No sa inne wartości ale jeżeli laska sama sie pcha na bolca to co z taka innego robić????

Gość gość
marta mloda jestes:) poznasz zycie to otworza Ci sie oczy porzadnosc jest dobra bo unikasz chorob wenerycznych i ciazy z byle kim, ale nie wierz ze maz to droga do wiecznego szczescia i milosci,

gość dziś a wiesz dlaczego? te zwiazki glownie oparte byly wlasnie na sexie :)zadnych wspolnych zainteresowan,brak szacunku do samych siebie;)

gość dziś jestem mloda:) tylko ze duzo w zyciu widzialam,co nie jedna dojrzala kobieta:)Stad bierze sie takie myslenie:))

Gość gość
Jeżeli laska sie szanuje to sypia tylko ze swoim partnerem, a jeśli nie to zwyczajnie puszcza się niemal z kazdym, co tu dużo mówić, współczesne dziewczyny to szmaciska

Gość gość
Ja bym dodał jeszcze że to worki na sperme

Gość gość
Jak suka nie da to pies nie weźmie, i wszystko w temacie