Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łatwe dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Ponieważ nikt nie chce mieć łatwej laski, która miała w sobie ładnych kilka fiutów rozumiecie?

Gość gość
Mam 45 lat i powiem wam - zawsze byli ludzie ktorzy chcieli tylko sesku i byli tacy ktorzy szukali czegos wiecej. w moim liceum czy na stuidach nie bylo zadnego problemu z seksem - wiec to neoparwdaa ze "kiedys bylo lepiej" - bylo i jest roznie, to proste

Gość gość
Bzdura - ludzie którzy są szczerzy i nie zdradzają w każdej chwili mogą wejść w stały związek. Poza tym według tej logiki facetów z którymi spała też nikt by nie chciał.

mam starszego brata,wiec widze jak dziewczyny sie zachowuja;))nie moj Swiat:))

Gość gość
" gość dziś Ponieważ nikt nie chce mieć łatwej laski, która miała w sobie ładnych kilka fiutów rozumiecie? " to ty na kim ćwiczyłeś? :P na dmuchanej lali?

Gość gość
gość dziś ha ha ha - oczywiscie twoja dziewczyna powie ci prawde, naiwny jestes :)

Gość gość12322
BTW, pomijając aspekt miłości to tak dla mnie brakiem szacunku do samej siebie jest np. chodzenie do łóżka z kimś kto nie ma aktualnych badań. Wiec 3 miesiące w tym aspekcie mają różnicę (jaaasne, kondom dobry na wszystko). Tak samo jak tu mówić o spełnianiu zachcianek z kimś komu się nie ufa? Ja nie wezmę do ust czegoś co cholera wie gdzie bywało a lizać przez papierek nie mam zamiaru. Pomyślcie może najpierw o profilaktyce i higienie zanim zaczniecie gadanie jak to fajne jest mieć dziesiątki partnerów. Już nie mówię o higienie umysłu bo to nie każdego dotyczy.

Gość gość
Jagnę za k******o ludzie na taczce wywieźli z e wsi:-)

Gość gość
Faceci kompleksiarze czepiają się kobiet - leczcie swoje kompleksy i dajcie spokój kobietom.

Gość gość
Znam dziewczyne która ma przebieg w seksie większy niż nie jeden czterdziestoletni facet ze sporym doświadczebiem

Gość gość
A - kobiety są łatwe bo właśnie tego oczekują po nich mężczyźni. B - "porządne" kobiety wcale nie muszą być nudne. Mam 26 lat, miałam 3 dłuższe związki - 2, 3 i obecny 2,5 roku i spałam tylko z moimi stałymi partnerami. Teraz mam cudownego faceta i wspaniały dziki seks od 2,5 roku, do łóżka poszliśmy po niecałym miesiącu. Ktoś mógłby nazwać to brakiem szacunku do siebie, ale ja zrobiłam dokładnie to na co miałam ochotę czując się przy tym pewnie i bezpiecznie.

Gość gość
No i co z tego, że miała tylu partnerów? Boli to kogoś? Ja w życiu miałam jednego partnera i jakoś nie czuję się lepsza od kobiet które sypiają z wieloma mężczyznami. Każdy żyje jak mu się podoba.

nie sztuka jest wejsc pierwszemu z brzegu na???sztuka jest nie dac sie" ocyganic" pustym slowom:))

Gość gość
MMArtha - jak kobieta ma ochotę na seks to nie trzeba jej "ocyganiać". Spotyka się dwoje ludzi, podobają się sobie nawzajem, chcą seksu - mają seks. Tu nie ma żadnej manipulacji.

Gość gość12322
Oczywiście, ze może być manipulacja - i nieraz jest. Dziewczyna ma podejście "przecież seks jest fajny, gdy się tego chce oboje, a ja mu powiedziałam, że oczekuje czegoś poważniejszego jednak a nie jednorazowej przygody". On się "zgodził" na jej warunki, że ta relacja prowadzi do czegoś a seks jest po prostu jej uzupełnieniem. A w praktyce on chce zamoczyć i przyklepie wiele rzeczy ;) Mało to takich lasek potem płacze i marudzi, że faceci to świnie? :D

Gość gość
i macie taka dziewice i bierzecie ją na zone i rodzi wam dzieci i za 10 lat was tak swedzi do innych ze zdradzacie ją z byle czym znoscie jej choroby-hpv, hiv i na koncu uciekacie do swojej mlodej kochannicy blond z wielkimi cyckami warto bylo trzymac dziewictwo?????:o zawsze ten sam scenariusz

Gość gość
To co opisujesz to już jest zwykłe oszustwo, ale nie wynika z zamiłowania do wolnego seksu. Tak samo facet może myśleć, że jest w "stałym" związku, a mieć rogi jak dorodny jeleń.

Gość gość
"przecież seks jest fajny, gdy się tego chce oboje, a ja mu powiedziałam, że oczekuje czegoś poważniejszego jednak a nie jednorazowej przygody". On się "zgodził" na jej warunki, że ta relacja prowadzi do czegoś a seks jest po prostu jej uzupełnieniem. A w praktyce on chce zamoczyć i przyklepie wiele rzeczy oczko.gif Mało to takich lasek potem płacze i marudzi, że faceci to świnie?" xxx Zgadzam się w 100%, to jest bardzo częste zagranie facetów

dla mnie to bardzo powazna sprawa;)mysle ze moze kiedys "zauroczy"mnie pewien dzentelmen Urokiem osobistym,madroscia zycia, i oczywiscie statusem materialnym,zeby procz"seksu"wniosl o wiele wiecej w "Nasze" zycie:))

Gość gość
facet zeby miec seks wyzna milosc:D oswiadczy sie poudaje uczucie i dostane seks i zmyje sie;) jak wiatr

Gość gość
a czy nie mają racji? Seks w związku to coś normalnego, a to, że facet jest kawał złamanego k****a to jego wina i tylko jego należy piętnować.

Gość gość12322
Jednak w wieku 16-22 cześciej spotyka się frajerów-naciągaczy. To poniekąd normalne bo faceci się inaczej rozwijają w tym aspekcie, MMarta jeśli jest młoda to ma dobre podejście. Więc argument "a bo kobiety czasem zdradzają" raczej średnio się do tego ma, coś w stylu bicia murzynów.

Gość gość
A co powiecie na dziewczynę która puszcza sie na drugim siedzeniu samochodu, dodam że nie jest w zwiazku z tym gościem.

Gość gość
13.01 a facet to sie z nia nie puscil? co powiecie o takim puszczalskim facecie?