Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile po ktg lub badaniu urodzilyscie?

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam 40 tc dziś termin przyszla środa dziś byłam na ktg i nic nie ma skurczy. Miałyście tak ze mimo takiego wyniku badania po dniu lub dwóch urodzilyscie?

Gość gość
A po jakim czasie urodziłas od tego ktg

Gość gość
pojechalam z bolami na izbe przyjec i podlaczyli mi ktg ktore nie pokazalo ani jednego skorcza. juz mnie do domu odeslali ale bym moj gin prowadzacy na dyzurze sprawdzil mi rozwarcie i okazalo sie ze mam duze rozwarcie . wzieli mnie na porodowke i pomimo braku skorczy na ktg urodzilam za dwie godziny bez oxy

Gość gość
Może i u mnie tak będzie boje się wywolywania

Gość gość
U mojego ginekologa, tydzień temu, zdarzyła się przygoda, że kobieta nie miała ani jednego skurczu na ktg, a po 10 min dostała bardzo silne i po 20 min mój gin odebrał poród! Właśnie mi to wczoraj opowiedział, jak byłam trochę smutna, że ktg nie pokazało żadnych skurczy. Mój gin mówi, że ciąża to mimo wszystko wciąż jedna wielka zagadka. Jak by to wszystko było takie łatwe do przewidzenia, to nie byłoby ani wcześniaków, ani żadnych innych niespodzianek.

Gość gość
Tak. W dzień porodu ktg nic nie wykazało.

Gość gość
no czyli trzeba czekac

Gość gość
Mi dzien przed nic a nic, a pozniej chwycilo samo, zadnej oxy. A za dwa dni miala byc cesarka bo ciaza by byla przenoszona.