Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy najbrzydsi?? artykuł

Polecane posty

Gość gość
no właśnie, a mój facet jest latynosem. był w wielu europejskich krajach i twierdzi, że Polki i Rosjanki są najpiekniejsze. natomiast mężczyzni u nas są przystojni, wysocy itp. ja nie wiem kto chciał się takimi bzdurami dowartościować, ale to takie głupoty, że padłam XD

Gość gość
Co za bzdury! Co do polek- nie wypowiadam się, pewnie trudno stwierdzic obiektywnie :-D Polacy- wg. mnie są super, wiekszosc wysokich, bardzo o siebie dbaja,szczegolnie Ci ok. 30 , mają ładne rysy twarzy. Męscy. Pisze to z perspektywy dużego miasta (3miasto), wiem, że w mniejszych miejscowosciach i na wsiach wygląda to troche inaczej, faceci nie są już tacy fajni :-D Nie zgadzam sie rowniez co do Rosjan- obu płci. Wg. mnie jedna z piekniejszych nacji. Oczywiscie, jeśli bedziecie oceniac przez pryzmat wygolonej łepetyny to rzeczywiscie, nie jest juz tak dobrze. Mają jednak interesujące rysy, trochę skośne oczy :-D Chiny- nie zgadzam sie również. Pracowalam kiedys z kilkoma i moim zdaniem są ladni, chociaż niscy. Niemcy- zarówno kobiety jak i mezczyćni baaaaaaardzo przystojni. Reszty nacji aż tak dobrze nie znam.

Gość gość
Jak widac tylko ci brzydsi probowali sie dostac do tego serwisu. Wiadomo, ze to nie jest odzwierciedlenie calosci spoleczenstwa.

Gość gość
To jest tak, ze owszem, wiekszosc Polakow jest brzydka, ale w wielu przypadkach ta brzydota objawia sie w ubiorze, stylu, zle dobranej fryzurze itp. Znam maaaase naprawde przystojnych i doslownie ladnych polskich chlopakow, generalnie jak by nie patrzec Polacy sa ogolnie wysocy i przystojni. Rzadko sie zdarza typ ponizej 170cm. Twarze czesto zostawiaja wiele do zyczenia, czasami taka twarz mozna uratowac dobra fryzura, zarostem (lub jego brakiem) a czasami nic sie nie da zrobic i kolo musi sie wysilac zeby byc interesujacym brzydalem :) albo przypakowac na silowni - ile kobiet tyle preferencji. Tendencje, jaka ja zauwazylam w Polskim narodzie to to, ze zazwyczaj chlopcy do 25 roku zycia sa brzydcy (przynajmniej dla mnie). Pozniej spora czesc z nich ladnieje. Ale najgorsza plaga to chyba lysienie i to jest duzy problem i mysle, ze przydaloby sie poszerzyc wiedze spoleczenstwa nt tego problemu. Dodam jeszcze, ze moj maz jest skandynawem i kiedy go poznalam tez nie powalal uroda, ale swietnie sie dogadywalismy. Wyladnial z czasem :) wiec takie mowienie, ze ooo Polacy i ruscy brzydcy, bo to slowianie, Niemcy brzydcy a Skandynawowie najpiekniejsi to walenie bzdurnych farmazonow. Jak ktos jest ciekawy to niech sobie przestudiuje historie ludow europejskich, jakie wyksztalcili cechy i pod jakimi wplywami byli, jakie kraje zdobywali i gdzie sie osiedlali np pewnie nie wiecie, ze szwedzkie plemiona mieszkaly kiedys w dzisiejszej Rosji i na Ukrainie i jaki byl ich wplyw na te miejsca. Druga sprawa to to, ze Europejczycy z powodu wojen, wedrowek plemion, przesiedlen itd sa strasznie wymieszani, wiec ocenianie wygladu Europejczykow pod wzgledem panstwa jest totalna bzdura.

Gość gość
no właśnie ciekawe są korzenie. oczywiście też kwestia gustu i dbania o siebie. polacy rzadko potrafią się ubrać. a fryzura to już w ogóle, 80% zgoli na łyso lub zetnie włosy na kilka milimetrów. i to nie dlatego, że łysieją. mój ex miał ładne ciemne włosy, czarne gęste brwi i rzęsy długie. ale z fryzurą na 5 milimetrów wyglądał fatalnie. gdyby jednak umiał podkreślać swoje atuty, a ukrywać to co niekoniecznie jest ładne, to byłby całkiem fajne ciacho. ubierać też się nie umiał, do tego uparty. no i co z takim zrobić?