Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Interpretacja mowy ciala u mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze tego typu pytania stale pojawiaja sie na kafe. Ale tym razem temat dotyczy mnie ;-) Nigdy specjalnie nie randkowalam, bo albo sie uczylam, albo od rana do wieczora bylam w pracy :( Wiem, ze mezczyzni sie mna interesuja, ale ja jestem taka jakas niedzisiejsza - zdystansowana, cicha, poza tym nie potrafie flirtowac. Dzisiaj mialam szkolenie w nowej pracy z naszym przelozonym, ktory specjalnie przyjechal z innego miasta. Nie przypadl mi specjalnie do gustu, no moze nawet jest fajny i nie chodzi o to, ze bede teraz analizowac kazdy jego *******le zdziwilo mnie troche jego zachowanie. Normalnie faceci w takich sytuacjach zachowuja sie neutralnie. On jednak caly czas dziwnie mi sie przygladal. Zauwazylam to juz jak wszedl do sali. Potem przez 3 godziny siedzial w tym samym rzedzie co ja (ktos inny prowadzil wyklad), tylko kilka krzesel dalej i co chwila ukradkiem spogladal w moja strone. W czasie przerwy stal na przeciwko i tak sie dziwnie patrzyl, ze az mi wypadl noz przy krojeniu tortu (stalismy przy stole). Rozmawial na luzie z innymi osobami, ale ze mna wlasnie nie. Na koncu przesiadl sie do pierwszego rzedu tak troche z boku i jak sie wypowiadalam to sie odrwrocil i az do konca mojej odpowiedzi bacznie mnie obserwowal. Hmm dziwne, w takich sytuacjach jak ktos np. cos mowi to odwracam sie na chwilke i tyle. Hmm myslicie, ze wpadlam mu w oko? ;-)

Gość gość
Ale masz kobieto problem

Gość gość
myślę że mogłaś mu się spodobać jeżeli od początku, gdy tylko kobieta wejdzie i facet ją zobaczy i się patrzy to znaczy że mu się podoba

Gość gość
Dodam że gdy tak na mnie patrzył, z jego ust wydobywał się przeciągły odgłos, coś jakby "fleflefleflefleflefle"

Gość Kkkkkkk
Myślimy że masz już mokro. A jemu znudziła się żona i ma chęć zamoczyć na boku.

Gość gość
Wpadłaś mu w oko ale nie martw się , wypłyniesz ze łzami :P

Gość gość
Hehe spoko;-) Moge sobie i tak tylko pomarzyc, bo facet jest u nas bardzo rzadko ;-) A jak juz jest to nawet nie bede go widziala. Chyba ze awansuje ;.)

Gość Kkkkkkk
Może kolejność się odwróci;) Awans przez łóżko?;) <żarcik, nie gryz:* >