Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadopiekuńcza?

Polecane posty

Gość gość

Jestem zazdrosna jak ktoś się zajmuje moim dzieckiem ma kilka miesiecy,a szczególnie teściowa to moje dziecko i ja się bedę zajmowała nim,płakac mi się chce tak je kocham nad życie!

Gość gość
pora zasięgnąć rady specjalisty, dziecko to nie mydło i sie nie wymydli pod opieką innych

Gość gość
Dla mnie to nie jest normalne zachowanie, :

Gość gość
Dlaczego atakujecie autorke? a wy nigdy nie byłyście zazdrosne o swoje dziecko? wątpię ;-) tu każda święta taaa jasne!

Gość gość
Zazdrosna ale oco zw ktoś zajmuje się moim dzieckiem?

Gość gość
często tu czytam o tym, zwłaszcza jak teściowe wręcz biją się o opiekę nad dzieckiem

Gość gość
Boją się jak dziwna mamuska nie daje nikomu dotknąć dziecka. Bo tylko.on umie się nim zająć, mąż zły teściowa zła.

Gość gość
daje dziecko teściowej by pobawiła ale nie na długo bo się zaraz denerwuję boję się ze dziecko ją bardziej pokocha bo ona rywalizuje jakby mogła to by zagłaskała no bez przesady! zdarzyło się że mówiła do mojego dziecka synku!

Gość gość
o męża nie jestem w sumie to tylko o teściową bo jest nadgorliwa

Gość gość
18.18- ktoś ją tu zaatakował??? nie widzę, ale zachowanie autorki normalne nie jest

Gość gość
Ale święte się odezwały hehe ja tam też nie lubie jak teściowa mi mietoli dzieciaka,prukwa jedna zabawke se znalazła

Gość gość
hahaha, moja śp prababcia do wszystkich swoich wnuków i prawnuków mówiła "synciu"- niezależznie od płci, jakoś nie ucierpiał nikt z tego powodu, a dziecko wie kto jest jego matką

Gość gość
A ty co się żucasz jak pchła! a kto pisał o wizycie u specjalisty?! sory ale ja bym sie poczuła urażona!!!!!!

Gość gość
rzucasz to się ty póki co, a jak ktos ma problem z emocjami i psychika to powinien zasięgnąć rady specjalisty, ale oczywiście teściowa nie może się dzieckiem zając, za to mamusia już z całą pewnościa jest mile widziana

Gość gość
Dziewczyny nie najeżdzajmy na siebie,ja poprostu chciałam się wyżalić,poradzić,przykro mi gdy teściowa woła synku do mojego dziecka i łazi za nami krok w krok w naszym mieszkaniu to jest irytujące :-(

Gość gość
to ciesz się, że teściowa kocha swojego wnuka i się nim zajmuje, bo jakby miała go w tyłku, to psioczyłabyś, ze się nim nie interesuje

Gość gość
18:38 co synowa ci podpadła? że siadasz na młode mamy! no najlepiej wy stare wszystko wiecie i na głowe najlepiej wejdzcie! wredne stare zgorzkniałe babska które własnego zycia nie mają a młodym żyć nie dają,biedne te twoje dzieci i synowe czy zięciowie!

Ja tam bylam wniebowzięta ,jeśli pozostali ludziska przyjaźnie byli nastawieni do moich maluchów, z tej racji ze to owocowało i dzieci nie miały lęku przed jakimikolwiek osobami, nowymi twarzami, a nie tylko mama, mama i ta mama Autorko mieszkasz u tesciow, ze drazni cie te łażenie za tobą czy jak to jest ?

Gość gość
NADGORLIWOŚĆ GORSZA OD FASZYZMU!

Gość gość
Mieszkamy osobno 10km od ich wioski i odwiedzają nas raz w tygodniu

i co?? korona ci z glowy spadnie, kuper pourywa ,gdy ktokolwiek nie wyrządzający dziecku krzywdy RAZ W TYG, nim się poopiekuje i potowarzyszy mu dla odmiany niż mama?? Kochaj nad zycie, ale nie bądź zaborcza despotką

Gość gość
chyba dopiero teraz dotarło do mnie ze żle robiłam,zamknełam się w domu z dzieckiem i nic już dla mnie się nie liczyło prucz dziecka i męża,tak długo walczyłam o to by być mamą

Gość gość
18.43- do teściowej to mi baaaardzo daleko jeszcze :D

Gość gość
ja też jestem zazdrosna

Gość gość
a ty toksyczna kobito co tak sie wymadrzasz co? widac że masz swoje dzieci w d***e,samopasy a potem takie zaniedbane bez wychowania wiadomo gdzie lądują!autorko twoja reakcja jest normalna z tym że troche wyluzuj,i zabaw się bo napewno jestes swietna mama!

Gość gość
i ja też jestem! a tu wszystkie takie święte zobaczymy jak wam teściowe na głowe wejdą i czy będziecie wniebowzięte ;-) po za plecami napewno wam tyłki rabią hehe

Gość gość
Toksyczna A I/D/Z W H/UJ A NIE SIĘ WYMADRZASZ!

Gość gość
bo teściowym się w d****h poprzewracało myslą że to one są matkami,dajcie młodym mamom żyć wredne babsztyle albo do roboty jak się wam nudzi!!!

Gość gość
patologia z tym waszym słownictwem! pozamykajcie się z tymi dzieciakami w komórkach i gnijcie tam z nimi do 18 urodzin! wariatki