Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też tak macie, że nie odbieracie obcych i zastrzeżonych numerów?

Polecane posty

Gość Jepnięty
Zatrzeżone to zazwyczaj promocje, z sieci, zawracanie tyłka, praktycznie nie odbieram, obce tak, nieobce tak, rzadko oddzwaniam.

Gość Jepnięty
Mój nie zastrzeżony i daje zawsze i każdemu kto chce i inni mój dają. Jeszcze nigdy nie miałem problemów więc nie rozumiem tego strachu.

Gość gość
Argen jesteś/byłeś policjantem?

Gość gość
fikuMikuu , wiadomo, że gdybym szukała pracy, zarejestrowała się do lekarza, dała ogłoszenie -wówczas telefon bym odebrała, ale jeśli nie jestem w takiej sytuacji to chyba raczej nikt nie zadzwoni do mnie z propozycją zmiany pracy czy sprzedaży mieszkania :) Jeśli wszyscy domownicy są w domu, to ze szpitala także nie zadzwonią, chociaż akurat ten argument najbardziej do mnie przemówił i jest to jedyny mądry argument za dobieraniem obcych i zastrzeżonych numerów jaki tu padł.. A jeśli chodzi o zwyczajne sytuacje, to jeżeli ktoś dzwoni do mnie z zastrzeżonego, mój numer zna, a nie chce się ujawnić ze swoim, to niech spada, widocznie ma jakiś problem. Nie mam dobrych doświadczeń z odbieraniem zastrzeżonych, albo jakaś reklama, albo jakaś natrętna znajoma, która myśli, że jak nie wyświetli mi się jej numer to odbiorę :) Chamstwem jest dzwonić do znajomych osób z zastrzeżonego. Taki akt desperacji, że jak ktoś nie będzie wiedział, że to TY, to odbierze telefon :)) Zastrzegajcie sobie telefony jak dzwonicie do całkiem obcych, np w sprawie ogłoszenia itp, a nie do ludzi, których znacie.

Gość KarolaPyk
Do mnie ostatnio wydzwaniał ciągle jakiś numer a gdy odbierałam nikt się nie odzywał!Znajoma poleciła mi sprawdzić ten numer za darmo na stronie czyjnumertelefonu pl!

Gość gość
Oczywiście nie rozmawiam z onanistami

Gość gość
Mam blokadę włączoną na takie numery.

Gość gość
Moja ciotka od czasu jak zatrudniła sie w urzędzie to zastrzegła sobie numer :)

Gość gość
ostatnio naciagacze z kuby chyba, wysyłają fałszywego smsa że abonent jest już dostępny możecie oddzwonić ,to pułapka ,patrzcie na kierunkowy,i nie pokazuje się w smsach ale na głównym ekranie ten komunikat,udaje operatora

Gość gość
zawsze jak dzwoni nieznany sprawdzam w komentarzach jaki to numer w necie nękający niebezpieczny itd teraz wszystko można sprawdzić ,sprawdzam blokuję i tyle ,

Gość niemasiecobać
Ja odbieram ale jeśli ta rozmowa wydaje się jakas dziwna to od razy się rozłączam i sprawdzam sobie ten numer w necie!Ostatnio trafiłam na fajną stronę infonumer pl ;)