Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy narzekaja ze nie ma pracy

Polecane posty

Gość gość

Zapisalam sie do UP , dostalam po miesiacu staz w Urzedzie miasta, po stazu umowa w UM do konca roku.... Teraz na szybko szukalam pracy, poniewaz umowa sie konczy- w tydzien dostalam prace w Orange na umowe o prace na 18 miesiecy... W weekendy pracuje jako kasjerka,to praca ktora dostalam w jeden dzien, zaraz po zlozeniu aplikacji- umowa. Ale najlepiej narzekac , ze pracy brak i do opieki latac po zapomoge. Jak sie chce to sie da :-) i ja jestem zywym ptzykladem! A mam tylko wyksztalcenie srednie.

Gość gość
Staż nie każdy może dostać mądralo, wiele zależy od wieku.

Gość gość
nie mądraluj sie że znalazłaś prace bo w uj młodych polaków za granicą siedzi :)

Gość gość
Do 25 roku zycia bodajze. jezeli sie jest matka samotnie wychowujaca dziecko tez mozna sie zalapac, po 50 roku zycia rowniez itd...nie jestem madrala. Jak sie siedzi na tylku i narzeka to praca sama nie przyjdzie. Jak komus zalezy to znajdzie

Gość gość
No i co z tego ze za granica siedza? To ja tez mam wyjechac ? I chwalic sie na prawo i lewo ze na zmywaku pracuje? Lepiej sie chwalic, ze sie tutaj cos osiagnelo, bo na obczyznie to kazdy glupi prace znajdzie

Gość gość
Mądralo mam 29 lat i na staż nie załapałam się z racji wieku. Pracę znalazłam sama, na UP nie ma co liczyć. Siedzą, w stołki pierdzą i tylko bez przerwy kawę piją.

Gość gość
A ja pracuje z dzieeczyna, ktora ma 32 lata i jakos staz dostala.

Gość gość
ja nie pisze że masz wyjechać z czasem nie bedzie takiej potrzeby żeby wyjeżdżać za granicę :) bo i po co? ale że będzie łatwiej o pracę to nie znaczy że przybyło miejsc pracy itd hahhah to tylko złudzenie będzie ale owszem pracodawcy niedługo będą potrzebowali pracowników jak pszczoły miodu :)

Gość gość
A tobie zal d**e sciska, bo chcialabys byc na ich miejscu . Najlepiej jakby Ci posade na dzien dobry dali i 4 tys na reke. Wybacz, ale na to sobie trzeba zapracowac*****ac sie po szczeblach a nie zazdroscic innym ze cos osiagneli:-)

Gość gość
Chodzi o to, ze ludzie chcieli by gowno robic i niezle zyc, ale jak komus zalezy zaczyna od najnizszej krajowej i powoli wspina sie po szczeblach , a wiekszosc liczy na kokosy zaraz na dzien dobry.... Ja mam 22 lata i mysle, ze jak na swoj wiek i wyksztalcenie mam juz jako taki start na przyszlosc.

Gość gość
skończyły sie czasy gdzie liczy sie wykształcenie w przypadku większości zawodów :) to już nie te czasy gdy mamusia mówi ucz sie synusiu córeczko a będziesz kimś hahahaha