Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce się zabić

Polecane posty

Gość gość

moje życie jest do d**y w szkole zawsze najgorzej mi szło i ledwo co miałam 2 na koniec a do tego zawszę byłam tym pasztetem w klasie i tą z której wszyscy mieli bekę i mieli za nic i teraz te tak jest ,pracy nie mam. Faceci sie ze mnie nabijają ,czasami podrywają tak ironicznie i mają ze mnie bekę . mieszkam z moimi rodzicami . porażka nic tylko się zabić . Czemu to zawsze ja muszę być ta najgłupsza ,najbrzydsza ,najgorsza z wf i wogóle wszystko najgorsza czy nie mogę być z czegoś dobra ? i się w tym realizować ?

Gość miki444
mozesz, tylko musisz znalezc to co chcesz robic i nie zadowalac innych tylko siebie.

Gość gość
Też tak kiedyś miałam,dzisiaj jest całkiem inaczej, życie jest piękne. I Tobie się odmieni,zobaczysz!

Gość gość
hha już to widzę i jeszcze ostatnio zakochałam się w takim jednym i zrobiłam z siebie kretynkę ,zaczęłam się na niego gapić ,uśmiechać choć nie chciałam ale trudno było się powstrzymać i teraz on również ma ze mnie bekę a koledzy mu współczują

Myślisz że śmierć to będzie koniec? Myślisz że po śmierci nie będziesz mieć p********e? To by było zbyt piękne, także przemyśl sobie wszystko, a potem powiedz sobie "mogło być gorzej, mogłam się urodzić w Afryce, w sumie nie mam tak najgorzej".

Gość gość
oooooooj depresja znam to na razie staraj się dbać o ciało i schudnąć a powoli się wszystko ułoży

Gość gość
ja jestem ateistką i nie wierzę że jak się zabije to za karę pójdę do piekła

Gość gość
No to się zabij i tak na świecie jest już za dużo ludzi

Gość miki444
jak uzalezniasz swoje szczescie od powodzenia u facetow to na pewno nie bedziesz szczesliwa. a po Twoim dalszym wpisie to widac ze jestes bardzo "mlodociana", a tym samym niedoswiadczona.

Gość gość
Poczekaj mniej więcej do 20 roku życia, nawet sama po sb widze różnice jaka głupia bylam w czasach szkolnych , a jaka jestem teraz. Nastoletni wiek jest paskudny pod wzgledem myslenia

Gość Zizzu
"człowiek tak naprawdę nie ma nic ponad życie nic do niego nie należy tak bardzo jak jego własne życie ani miłość czyjakolwiek bo ta nie trwa wiecznie ani żaden człowiek bo odchodzi lub umiera, każdy jest z nami przez jego tylko część ani żadna rzecz - możesz zostać okradziony albo w inny sposób stracić rzeczy materialne tylko życie, twoje życie dane ci przy urodzeniu trwa z tobą aż po dzień śmierci jak można samowolnie się go pozbawiać gdy masz tylko je? i nic poza tym? nawet gdy nie sprawia ci radości jest to wszystko co masz na tym świecie

Ja też nie wieżę że po śmierci coś jest. Ale biorąc pod uwagę pecha jakiego mam w życiu obawiam się że po śmierci może mnie spotkać przykra niespodzianka w postaci życia wiecznego :O Ty też masz pecha w życiu, więc powinnaś zakładać taką ewentualność. A tak na marginesie pomyśl sobie jak p********e miałoby murzyńskie dziecko w Etiopii z Twoimi problemami. Nie dość że życiowy nieudacznik, wyśmiewany przez rówieśników, to jeszcze się urodził w Etiopii, nie ma co jeść, nie ma internetu, nie ma komputera. To dopiero p********e. A jakby takie murzyńskie dziecko w Etiopii urodziło się bez rąk albo nóg, było niewidome i głuchonieme... i przypłynął by Portugalski statek po niewolników i by je złapali ludzie z tego statku i wywieźli je do Ameryki i sprzedali na plantację bawełny... nie dość że niepełnosprawna ofiara losu to jeszcze musiałoby zapierdzielać i zbierać bawełnę w Luizjanie... to to już w ogóle p********e. Uwierz że nie masz najgorzej.

Powinnaś zacząć dostrzegać plusy swojej osoby.Widzisz, ja już widzę jeden plus. Umiesz używać alt podczas pisania. Wiele osób to przerasta. Mała rzecz, ale wygodniej się czyta Twoje wypociny.

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
Uwierz mi nie warto!!!! Sama też jestem po próbie samobójczej i cieszę się że mnie odratowali. To że teraz jest źle nie oznacza że zawsze tak będzie.

Gość gość
Ale naprawdę mam dość nie dość że rodzina ma mnie za nic dają mi to do zrozumienia to i znajomi ze szkoły też maja mnie gdzieś i mnie olewają a jak już zauważą to w celu wyśmiania . Pracy nie mam i wszyscy mają mnie za nieudacznika i tak jest bo do nauki nie mam głowy i nawet na robla się nie nadaje .