Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich kobiet!!!

Polecane posty

Gość gość

J---ał was pies!!!! Co z tego że całe życie byłem spokojny, starałem się być jak najbardziej miły i uczynny dla kobiet skoro mnie olewały i mówiły zostań kolegą. Wolicie łobuzów i atrakcyjnych samców taka prawda.

Gość gość
no i co z tego? Winne coś ci jesteśmy? Nie. Więc weź sobie swoją własną radę do serca i pozwól idź kopulować z psem.

Gość beznadziejna___
Każdy woli atrakcyjnych fizycznie. Ja już nie liczę na to, że komuś się na serio bardzo spodobam. To niewykonalne. Zawsze będę z braku laku, nawet dla faceta na niższym od mojego poziomie atrakcyjności seksualnej.

Gość gość
spadaj na drzewo ciapo, francuski pudelku :) nie odkryłeś ameryki 🖐️

Gość gość
He, he "i vice versacze " :) nie tak do końca masz racje, zakochałam się w przeciętniaku, miłym, bardzo spokojny cudownym o 13 lat starszym, niedawno odeszłam bez słowa, (odchodziłam 2 razy z tego samego powodu- portale internetowe i umawianie się z kobietami) oj jaka ja byłam głupia... że nie urwałam tego za pierwszym razem. Widzisz, to był bardzo grzeczny pan, nikt by nie dał wiary, że prowadzi podwójne życie. Sprawdziłam po raz trzeci i znów to samo. Ludzie się nie zmienią. Dziewczyny, traktujcie facetów jak psów i traktować jak pisze autor "jeb...c psów" ;)