Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoskaMaria

Hokery w kuchni

Polecane posty

Gość BoskaMaria

Planuję zakup hokerów do aneksu kuchennego tak aby z barku zrobić miejsce do spożywania posiłków, czy jest to dobre rozwiązanie, być może ktoś ma takie proszę o opinie.

Gość sjaksarna
Myślę, że takie sobie, jak jestem w barze gdzie mają stoliki przy ścianie i normalne z krzesłami to zawsze wybieram te drugie, są po prostu wygodniejsze, raczej bym odradzała, no chyba że takie hokery z oparciem, jak tu artbo pl, te mogą być wygodniejsze ale osobiście bym wybrała tradycyjny stół i krzesła

Uważam ze kupno hokerów do kuchni to bardzo dobry pomysł , ja sam kupiłem 2 hokery CARINO na artbo. W moim przypadku bardzo dobrze się sprawdzają.

Gość gość
Jest taka firma jak Mebel Partner ( www.mebel-partner.pl ). Warto u nich na stronie poszukać. Mają sporo asortymentu – meble do salonu, sypialni, czy pokoju dziecięcego. Ja tutaj bardzo fajne hokery do swojej knajpy zamawiałem. Dobry kontakt, długo mi na meble nie kazali czekać, cały czas byliśmy w kontakcie telefonicznym z obsługą.

Gość gość
Hokery super wyglądają przy wyspie w kuchni, można szybko coś przekąsić siadając na nich. A teraz jest tyle pięknych wzorów i dodatków w sklepach internetowych że aż głowa boli, ja zamówiłam hokery w www.domartstyl.pl dokładnie taki http://domartstyl.pl/meble/hokery/340-hoker-jack bardzo dobra jakość i mają duży wybór z tego co widziałam to mają również inne meble.

kupno hokerów do kuchni do dobry wybór. Do siebie kupiłam 4 hokery halmara i jestem z nich bardzo zadowolona

Gość zdzicho 1

Jest taka Polska firma (Martom fotele) robią profesjonalne hokery na zamówienie dużo za granice  ale naprawde dzieło sztuki cena jest nie mała ale warto kupić