Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko widziało reklame prezerwatyw z tą szmatą na łóżku

Polecane posty

Gość gość

ktora gada ze lubi seks bez gumy, córka pyta sie co to jest prezerwatywa :(

Gość gość
powiedz, ze ubranko na siusiaka :D

Gość gość
dlaczego nazywasz atrakjcyjną kobiete szmatą? bo sie zabezpiecza czy jest ladniejsza od Ciebie?

Gość gość
Pewnie jedno i drugie :)

Gość gość
jak mozna nazywac kogos szmata??

Gość gość
powiedz dziecku czym jest prezerwatywa, zawczasu żeby wiedziała co i jak teraz to już w podstawówce się pierdolą

Gość gość
no to wytłumacz dziecku ,a nie wyzywasz ludzi ,mój 4 latek wie co to jest prezerwatywa .

Gość gość
Od zawsze atrakcyjne kobiety nazywa sie szmatami , przez te zaniedbane , z kaszką manną zamiast rozumu matki Polki. Całe życie na utrzymaniu faceta leszcza

Gość gość
Gadajcie co chcecie, ale gum bym nie chciała reklamować. Tak jak środków na sraczke, zgage czy hemoroidy.

Gość gość
Co za wychowanie bachora??? O tej porze to znojdek powinien gnić😡

Gość gość
moj syn jak kiedys widzial reklame filmu w ktorym kobieta jeczala, to zapytal czemu ta pani placze :D

Gość gość
a to nie tak że to twoje dziecko własnie z tego się wzięło że bez gumy? szm a to?

Gość gość
22:52 To jest właśnie najpiękniejsze w dzieciach że są takie czyste, niewinne :)

Gość gość
niech dzieci, będą dziećmi mam dość reklam permen i tych innych w telewizji. Siedzimy sobie z rodziną przy kawce w niedzielne popołudnie, włączmy tv a tam permen, ja pier*****

Gość gość
Nie przesadzajcie z ta poprawności, bo moim zdaniem 4latek a nawet 5,6,7,8latek nie potrzebuje wiedzy do czego słuzy prezerwatywa. Na wszystko w zyciu jest czas. A czas tak wczesnego dzieciństwa to nie jest normalny czas na tłumaczenie co to jest prezerwatywa, gdy przecietny 7latek nawet nie zna róznic anatomicznych miedzy wygladem krocza chłopca i dziewczynki.

Gość gość
Nie lepiej aby matka ludzi od szmat wyzywała ,skoro taki ma zwyczaj to i przy dziecku używa takich fajnych słówek ,więc niech potem się tłumaczy co one oznaczają . Po za tym z tego co ja kojarzę te reklamy lecą w godzinach późnych .Dzieci przeważnie śpią w tym czasie .

Gość gość
Mnie tez wkurzają reklamy prezerwatyw i środków na potencję, w godzinach popołudniowych lub wczesnym wieczorem. Ale mało tego - na canal+ jest zapowiedź jakiegoś filmu ze scenami sado-maso. Co z tego, ze film (być moze) leci w nocy, skoro scena, gdzie kobieta prowadzi faceta na smyczy, a ten idzie za nią na czworakach jest w godzinach, gdy przed telewizorem są dzieci?

Gość gość
7latek nie zna roznic??? no sorry ale moja 3letnia corka zna

Gość boryynaaallw
Dzieci są MOLESTOWANE przez dzisiejsze media. Robi im się sieczke z mózgu. Reklamy, filmy TELEDYSKI wszystko ocieka seksem, to przerażajace, i to g****o prawda że dzieci trzeba uswiadamiać od małego (czytaj 3-4-5 latki) Takich dzieci sie nie uswiadamia o kondomach orgazmach łechtaczkach, jezeli ktos to robi, to zwyczajnie molestuje swoje dziecko. Taka wiedza zaczyna im byc potrzebna gdy rozumie to dziecko juz wiecej i jest to wiek nie mniej niż 9-10 lat. Niektórzy myslą ze sa postepowi, bo chodza nago przy dziecku, bo mówia 4latkowi o kondomach, za kilka lat pewnie juz na etapie wczesnoszkolnym rodzice ci przezyja szok, gdy okaze sie że ich dziecko w szkolnym wc obnaza sie przed innymi, lub molestuje. To patologia i p[rzemoc psychiczna na dziecku, dziecko przedszkolne nie potrzebuje do niczego wiedzy, do czego słuzy kondom. Lepiej niech mamusia wytłumaczy mu skad sie bierze światło, obieg wody na kuli ziemskiej, o robotach o rycerzach bajke poczyta, bo wychoduje ćwierc mózga jak ekipa pewnego show gdzie 90% ich aktywności dziennej to opowiesci o seksie, przygody z prostytutkami w wc etc Na seks i edukacje czas jest pózniejszy, a nie przedszkolny.

Gość gość
A co twój mąz pokazuje penisa twojej 3latce czy może oszczedzasz na wodzie i kapiesz ja z bratem? Trzy latka w normalnym domu nie oglada genitali innych ludzi, chyba ze ja molestujecie.

Gość gość
A kto wam karze dzieciom TV puszczać? U mnie w domu nie ma telewizora, bo to zabijacz czasu. Jak dziecko chce bajkę to mu na laptopie puszczę i przynajmniej wiem co i ile ogląda. A nie: dziecko przed telewizor i rodzice przynajmniej spokój mają.

Gość gość
Wybacz, ale dziecko które nie zna różnic anatomicznych pomiędzy mężczyzną a kobietą w wieku 7 lat, ma chyba upośledzonych rodziców. Mój syn ma 2,5 roku i wie że chłopcy mają jajo a dziewczynki jaja nie mają. I tyle. Jeżeli 7 latek nie widzi róznicy między kobietą a facetem to uważaj, bo może gejem zostanie, skoro róznicy nie ma. Nikt nie każe mówić dzieciakom o orgazmach i łechtaczkach, ale czym się różni kobieta od mężczyzny wypadałoby dziecku wytlumaczyc.

Gość gość
No tak bo jak kobieta jest piękna i zadbana to musi być szmata hehe :)

Gość gość
skoro jestescie takie madre, jak wytrlumaczylyscie dzieciom co to jest prezerwatywa? ze zaklada sie ja na penisa przed wlozeniem go do pochwy, zeby miec dzieci?

Gość gość
Nie tłumaczyłam co to jest prezerwatywa, bo moje dziecko ma 2,5 roku. Można chyba to mniej obrazowo wytłumaczyc? Nie wiem, powiedzieć że używają tego dorośli. A jak dziecko zapyta co to jest alkohol to jak powiesz. Że to napój dla dorosłych.

Gość gość
no chyba jest roznica powiedziec, ze alkohol to napoj tylko dla doroslych (dziecko nie zapyta do czego sluzy bo wiadomo ze napoj to do picia) a prezerwatywa? dziecko pyta: po co, na co, no i co odpowiedziec?

Gość gość
Powiedzieć, to takie zabezpieczenie by mama nie była w ciąży. Przeciętne dziecko nie będzie dalej zgłębiało tego tematu :P

Gość gość
a ja mysle, ze przecietne dziecko lasnie bedzie pytac: a po co? a dlaczego?

Gość gość
Że używają tego dorośli i jak przyjdzie odpowiednia pora to powiesz do czego jest potrzebna. Qrna klapać na kafe umiesz a rozmawiać z dzieckiem nie? A jak usłyszły słowo sex (gdziekolwiek w autobusie czy na ulicy) to co mu powiesz?