Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos doradzi?

Polecane posty

Gość gość

poznalam wydaje mi sie super faceta bylismy na pierwszej randce w kinie na druga ma przyjsc do mnie no i wlasnie przychodzi pod pretekstem pomocy mi w nauce (ja mam 24 lata on 32) sam sie zaoferowal wiec pociagnelam temat na glupiutka biedulke. i teraz co dalej ? nie wiem czy powinnam zaoferowac jakis obiadek dobry? kalacje? czy moze upiec muffinki. jezeli to ma znaczenie oboje jestesmy strzelcami. chcialabym go poderwac ale tak zeby zostal na dluzej , moze nawet i na stale... jakies propozycje? czym go zauroczyc?

Gość gość
jesli masz zamiar dac mu sie przeleciec to obiadek i kolacje, jesli myslisz o czyms powaznym to spontan, propozycje same wyjda. Tylko nie daj sie wybzykac jak dzi..

Gość gość
nie nie jestem taka latwa. mialam tylko dwoch facetow w zyciu bedac podczas zwiazkow. spontan to moze byc jak zadzwoni do mnie ze za 5 min bedzie a tak to chce , musze miec ladnie dopiete na ostatni guzik. chce zeby widzial ze tezi zalezy i ze sie przylozylam do tego zeby milo spedzil czas w moim towarzystwie. dgyby chodzilo o sam sex to w ogole bym nie zadawala glupich pytan