Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obserwuję pewną niebieską i wiecie co

Polecane posty

Gość gość

średnio swoją aktywność zaczyna o 6-6.15 na kafe, potem jest wysyp jej postów o ok 8.30-9.50 i cisza do 11 ( pewnie dziecko drzemke ma) i siedzi na kafe do 14-15 i chyba idzie na obiad bo cisza jest do 17-18 i od 18-18.15 zaczyna zowu postami naparzać do 21 ( potem cisza) i o 23-24 jeszcze coś tam pisze :) Nie zdradzę która to ale wiecie całe dnie siedzi aaaa i udaje ze NIBY pracuje hahahaha i to na SPECJALISTYCZNYM stanowisku

Gość exdebill_rzuca okiem
wszystko dobrze z głową u ciebie?

Gość gość
jakim trzeba byc psycholem, żeby obserwować czyjąś aktywnośc na forum? życia własnego nie masz?

jak juz wytykasz komus błędy to albo powiedz to osobie o której piszesz, albo podaj jej nick.. Ludzie sa rózni jeszcze jest taka.. mitomania.. Miałam dwóch kolegów którzy na to cirpieli i powiem Ci ze nie ciekawie więc moze najpierw sie dowiedz a nie krytykujesz kogoś z góry ze sciemna ze pracuje.. Moze pracuje przy dziecku to ciężka orka wychowac małego berbecia który jeszcze nie mówi tylko płacze co chwila

Gość gość
Rozumiem że ty też siedzisz cały dzień na kafe i wyłapujesz jej posty

Gość gość
poświęciłam na to 2 tygodnie, założyłam sobie zeszycik i codziennie wpisywałam daty , robiłam print screeny jej postów i dzięki temu wiem ze to mitomanka a jak będzie zabardzo fikać to wrzuce zestawienie jej wypowiedzi hahahah

Gość gość
jestes nienormalna autorko brak słów żałosne nie wierzę normalnie

Gość gość
jesteś psycholką, zwłaszcza po tym, jak napisałaś ile czasu na to poświęciłaś i jak to robiłaś, ona może jest mitomanką, ale ty jesteś wariatką!!!!

Gość gość
na jednym temacie mnie wkurzyła odnośnie porodów i postanowiłam ją zdemaskować poprostu trzeba być wytrwałym i nie dawać się niebieskim terroryzować.

Gość gość
Autorko a masz dzieci?

Gość gość
żona hakera cieszę się, że i ty węszysz dobry fun :D

Gość gość
no powiedz która to sama jestem ciekawa

Gość gość
jak jesteś ciekawa, to załóż zeszycik i poswięć 2 tygodnie ze swojego życia na śledzenie laski z forum, a nie na łatwiznę chcesz iść :P

Autorko,a ilez Ty czasu musisz tu przesiadywac by rozpracowac rozklad dnia tej osoby :) Kurcze mi by to nawet do glowy nie przyszlo.

Gość gość
to pewnie hh29:D

Gość gość
nie potrzebuje , co udało mi się wyłąpać: - tydzień temu o 16.32 napisała w temacie o porodach, że po cesarce śmigała już na 2 dzień gdzie w innym temacie 4 dni później narzekała, że dosłownie mdlała z bólu 2 tygodnie :o - pisała, że dała za fotelik 799 zł a potem że ponad tysiąc - reklamowała wręcz mleko bebiko a za tydzień pisała, że na hippie jest :o straszna kłamczucha z niej nie będę jej pogrążac wyznaniem niku ale kto też śledzi to się połapie

Gość gość
Autorko masz tak nudne życie, że musisz spędzać 24 godziny na dobę na forum śledząc użytkowników?

Gość gość
A mnie to nawet zona hakera nie rozgryzie:D mam 4 nicki zarejestrowane, 2 nicki pomaranczowe i jeszcze pisze z goscia i jak na razie nikt tego w calosc nie polaczyl:D

na jednym temacie mnie wkurzyła odnośnie porodów i postanowiłam ją zdemaskować X Naprawde :D Strach sie bac ;)

Gość dns
jak jesteś taka dobra, to weź jeszcze pobaw się w obserwację "gościa" hahheha :)

Gość gość
Ktory to temat o porodach bo jakos nie moge sie dopatrzyc?:)

Gość gość
i dziwić się później że każdy pisze pod pomarańczą jak tu takie poyebuski siedzą i weszą boszzzz. Autorko a jak juz ja tak wyobserwowałaś to co teraz, lepiej ci?

Gość gość
Żona hakera a ty co! niedawno srałaś żarem w gacie ze strachu przed panem arkadiuszem a teraz taka hojraczka że hoho ;-) śmiać mi się z ciebie chce! Dziewczyny,boję się ,nie moge przestać o tym myśleć,trzęse się,a jak pan arkadiusz nas dopadnie buhahahahah to były twoje wpisy kochana :-)

Gość exdebill_rzuca okiem
ad gość 17:08 - alez króliczku nikt ciebie nie goni;) ludzie to mają jednak nierówno, szkoda gadać....

Gość gość
no własnie żona hakera pamiętasz? heheheh ale miałam ubaw z ciebie,mało się nie posikałam,jedna laska napisała że ty juz w samolocie ze strachu i na kamieniołomy cię poślą hehehh a ty cwaniarko a tutaj taka zadziora a ze strachu mało się nie posrała