Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta w ochronie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, co sądzicie o kobietach pracujących jako ochroniarz? Waszym zdaniem to typowo męska praca, czy kobiety też się tam nadają?

Gość gość
Do pilnowania parkingu jak najbardziej

Gość gość
Ktoś musi te laski w supermarketach rewidować :classic_cool:

Gość gość
jest na jednym obiekcie . chłopaki mają uciechę i każdy stara się być na zmianie nią. podobno jest mistrzynią no... w tym.....chłopaki wiedzą

Zależy o jakiej ochronie mówimy. Jeżeli chodzi o supermarket i patrzenie na monitoring to nadają się jak najbardziej. Gorzej panie wyglądają jako ochrona imprez masowych np. mecz piłki nożnej.

Gość gość
A stare pryki? Już lepiej młoda dziewczyna w sile wieku niż rencista...

Gość gość
moja sąsiadka w starszym wieku babka też dostała pracę w ochronie w jakimś urzędzie, tylko wiem że ona ma grupę inwalidzką, jest po wypadku, ma uszkodzony kręgosłup i właściwie nie rozumiem co ona może robić jako ochrona kiedy nawet schylać się nie może, po schodach ledwo łazi

Gość oletera
Na forum pracowników agencji juwentus gowork.pl/opinie_czytaj,103 pisali cos o kobietach takze to mozliwe.

Gość gość
Ja swego czasu pracowałam w ochronie, na portierni biurowca. Masakra! Ludzie w ogóle się ze mną nie liczyli. Ale wiem, że z facetami również się nie liczyli, więc to była norma. Teraz z tego co wiem (bo już tam dawno nie pracuję), szefostwo założyło bramki wejściowe https://www.jawacontrol.pl/ , co podobno bardzo ułatwiło pracę na recepcji.