Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa66

JAGODY ACAI

Polecane posty

Witam Was, ostatnio spotkałam się z bardzo dużą ilością pochlebnych opinii na temat tych cudownych jagódek, zamierzam je zamówić razem z moim tatą, który nie schudnie w naturalny sposób z powodu problemów zdrowotnych, chciałabym żebyście doradzili mi, która z firm produkujących te tabletki ma największą skuteczność? Może ktoś z was stosował i podzieli się ze mną opiniami na temat poszczególnych opakowań? Prosiłabym tylko o brak komentarzy typu " trzeba ćwiczyć, a nie liczyć na cud " Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)

Kusi mnie to, jednak mam problem z wyborem firmy, jest ich tyle w internecie, a nie chce trafić na tzw " naciągaczy ". Nie ukrywam, że zależy mi na większej stracie wagi w przeciągu 2-3miesięcy w połączeniu z siłownią :)

Gość gość
znajoma kupila je za 300 zl zobaczymy jaki bedzie efekt

ostatnio byl artykul chyba na vitalii ze nie ma dowodow na to ze te jagody pomagaja i nie posiadaja certyfikatow jesli moge ci cos polecic to lipotropic firmy amix kosztuja ok 69zl za 100tabletek ja je stosuje drugi miesiac i efekty sa, jest to spalacz tluszczu

Gość gość_gościnny
Ja właśnie słyszałam i czytałam, że są bardzo skuteczne przy odchudzaniu. Zamierzam sobie nawet teraz jakoś zamówić je w sklepie nutreca com.

wiem, ze one oczyszczaja organizm z toksyn tak samo jak zielona herbata..to jest sklep internetowy kolezanko wyzej? czy maja stacjonarny tez?