Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Rok temu zakochala sie we mnie pewna dziewczyna ale juz sie odkochala i pytanie brzmi czy latwo bedzie ja rozkochac w sobie na nowo? Bo bardzo mi na niej zalezy

Gość gość
Spytaj sie jej

Gość gość
patrz jej prosto w oczy jak z nia rozmawiasz. To nie bedzie trudne, badz mily, pokaz jej ze Ci zalezy,

to zależy jeżeli poznała kogoś bez szans jeżeli źle ja potraktowałeś - bez szans ale jeżeli byłeś względem niej ok i nie jest juz zakochana w kimś innym istnieje mozliwość, tylko musisz się bardzo starać

Gość gość
Zle jej nigdy nie traktowalem zawsze bylem mily i uprzejmy a czy z kims cos kreci to nie wiem

Gość gość
A ile macie lat? Chodzicie razem do klasy?

Gość gość
chodzimy do 5 kl uniwesytetu trzeciego wieku. a co?

Gość gość
plus kółko różancowe na korkach

Gość gość
Jesli zakochała się rok temu mogła się jeszcze nie odkochac. My kobiety dobrze to ukrywamy gdy czujemy się zranione i odtracone. Jak ja olales wtedy to mogła poprostu poczuć się zle i może juz się bać cokolwiek okazać a wtedy łatwiej przechodzi

Gość gość
Ja mam 23 ona 22 i ja jej wlasnie nie olalemwiec nie wiem o co chodzi

Gość gość
A skąd wiesz, że się w Tobie kochała? I czy ona wiedziała, że Ty wiesz? :p Bo jeśli wiedziała i potraktowała Twój brak reakcji, bądź nieodpowiednią z jej punktu widzenia reakcję za odrzucenie to może być kiepsko.

Gość gość
Ha, znam takiego jednego pewnie też by powiedział, że dobrze mnie traktował i był miły, a w rzeczywistości był wiecznym chłopcem którego ulubionym zajęciem było gonić króliczka. Kobiety nie lubią niezdecydowanych mężczyzn - albo chcesz być ze mną, albo nie. Tak tylko piszę, bo mi się przypomniało. Autorze za mało szczegółów żeby to ocenić, a najważniejsze to dowiedz się, czy ona się przypadkiem z kimś nie związała w ciągu roku