Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

media oczerniają PIS

Polecane posty

Gość gość

i dzięki wam właśnie Fakty TVN i Wiadomości TVP1 zaglosuję na PIS, wlaśnie dzięki waszej ciągłej nagonce na ta partię.. wasze newsy wyglądaja jak wiadomości propagandowe z dziennika z czasów PRL. PIS jest zly a PO jest wspaniałe. Żenujące to jest i śmiac mi się tylko chce jak codziennie oglądam Wasze najeżdżanie na PIS i wychwalanie PO. Dzięki Wam każdy mój przyszly głos będzie oddany na PIS

Gość gość
mój też, zaklamane media, ale ulica swoje wie..spoko.

Gość gość
"ojej, zrobię na złość mediom i zagłosuję na kolejnych patafianów" No, inteligentny jesteś nie ma co. Czyli albo wykonujesz polecenia, albo się im rozpaczliwie sprzeciwiasz a myśleć SAMODZIELNIE nie umisz? Zamiast szukać alternatywy dla tych wszystkich pacanów z sejmu (obojętnie pod jakim szyldem) to będziesz głosować na debili :D

Gość gość
Pamietam dzienniki w TV za komuny .Bylo to samo .Dlatego zaglosuje na PiS choć mnie czasami drażnią

Gość gość
ja też na PIS, na tego pana Dudę - tysiąc razy lepszy kandydat niż ten cymbał Komorowski

Gość gość
Pełowcy muszą podratować się wpadkami pisiorów.Celowa,zamierzona,brudna zagrywka.Niech ich wszystkich piekło pochłonie.

Gość gość
a moze by tak zaglosowac na inna partie niz pis czy po hmmm??? pomyslala ktoras o tym? pis zdaje sie juz rzadzil...po rowniez, sld tez wiec moze czas na kogos kogo nie bylo? zreszta, do kogo ja to pisze, albo pojda zaglosowac ''na zlosc'' tvn-owi albo ''yntelygencja'' spod monopola za 3 zeta...ot czar demokracji...glupki rzadza tymi madrzejszymi.

Gość gość
Nie ma na kogo głosować,same debile na horyzoncie.Zrozumiała,czy łopatplogicznie trzeba włożyć.

Gość gość
tylko JKM może coś zmienić na lepsze !!!

Gość gość
PO PiS SLD jeden chooy!!! Już lepiej nie głosować jak macie się kierować tym co widzicie w tv

Gość gość
Nie ma na kogo glosowac??? ach tak, dlatego zaglosuje na tzw. ''mniejsze zlo'' hue hue albo wcale nie pojde bo debile wszedzie huehue. Nie mam nic do tych, ktorzy glosuja na PO czy tam PiS bo wierza w ten ich ''program'' ale co mnie wqrwiaja ci, ktorzy nie racza nawet zainteresowac sie programem innych, tych mniej popularnych partii ale piertola, ze te nie maja szans wygrac wiec beda glosowac na PO lub PiS. JKM, oto alternatywa!!!Ps. jestem kobieta!

Gość gość
pis to dno :O

Gość gość
rozliczy ich z czego? z przekretów na wyjazdach z sejmu? a moze z wyroków prezesa? a może z próby wyłudzenia od sejmu przez prezesa i 26 posłów pisu po 300 zł? a może z prób finansowania geotermii Rydzyka? a może z powodu wynegocjowania przez pis najwyższej ceny na gaz od ruskich?

Gość gość
A ja na Palikota

Gość gość
utnie.pl/xxx

Gość gość
A co ma geotermia Rydzyka do PiS :-):-):-) .W aferach PO jest mistrzem swiata .Nawet aferzystow nie potrafią wyrzucić .Lolo Pendolino dalej z oszustami siedzi w sejmie razem .PiS przynajmnie wywala od razu .Wywalili Agenta Tomka bo byl glupi i tych trzech ostatnio .Glosuje na PIS

Gość gość
A co ma geotermia Rydzyka do PiS :-):-):-) .W aferach PO jest mistrzem swiata .Nawet aferzystow nie potrafią wyrzucić .Lolo Pendolino dalej z oszustami siedzi w sejmie razem .PiS przynajmnie wywala od razu .Wywalili Agenta Tomka bo byl glupi i tych trzech ostatnio .Glosuje na PIS

Gość gość
PiS chciał zapłacić za odwierty Rydzyka

Gość gość
kaczyński i posłowie pisu którzy chcieli wyłudzić z sejmu po 300-600 zł też siedzą dalej w sejmie

Gość gość
Miro , Rychu , Zbychu , Slawek , Beata

Gość gość
żaden z nich nie chciał wyłudzić kasy bo to byli posłowie pisu. jak widze niezbyt orientujesz się w rzeczywistości. czyżbyś był naszym kolegą omamistą??? to by wiele wyjaśniało

Gość gość
czy ten pan z filmiku jest na przepustce ze szpitala psychiatrycznego czy też dopiero czeka na leczenie? przez PO kolejki się wydłużyły:O

Gość gość
nie ogladam tv ale dla mnie pis to stado baranów

Gość gość
Skoro pis to stado baranów to czym jest po?

Gość gość
PO,banda złodziei i łajdaków!

Gość gość
co ukradli?