Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet chciałby codziennie,nawet kilka razy?

Polecane posty

Gość gość

Boję się,że nie podołam. Wiem,że bardzo go podniecam. Ja jeszcze nigdy TEGO nie próbowałam nie wiem jak to jest i nie wiem czy go zaspokoje takim codziennym numerkiem. Moze bede chciala raz na miesiac? co mysliscie?

Gość gość
to musisz zaspokoić ogiera :) codzienne oddawanie sie mu to za mało musisz robić to kilka razy dziennie a czy podołasz to mało istotne najwyżej pozbawisz go energii którą mógłby wykorzystać do innych celów :)

Gość gość
Facet jak facet . Mój też chciał, ale postawiłam sprawę jasno . To że oni chcą codziennie, nie znaczy że i my chcemy, musisz mu to wytłumaczyć ;) .

Witaj Ile masz lat? Ja 44 w swoim pierwszym zwiazku tez mialem taki problem moje libido wynosilo wtedy okolo 64 a mojej kobiety 8 Nasz zwiazek rozpadl sie przez jej postawe typu dopasuj sie Nastepne kobiety wybieralem juz tak ze byly wstanie zaspokoic mnie w pelni nawet jak mialy duzo nizsze libido ale potrafily czerpac przyjemnosc z tego ze wpelni zaspokajaja swojego mezczyzne same nie majac orgazmu Libido - ilosc orgazmow na jedec cykl owulacyjny kobiety zazwyczaj 28 dni tak zebys nie pragnela ani jednego wiecj i podobnie twoj facet Jak nie bedziesz go wpelni zaspokajac w dlugim okresie odejdzie od cibie albo zdradzi cie A zazwyczaj kolejnosc jest taka ze najpierw zdradza zakocha sie w kochance i odejdzie

Gość gość
Sorry, ale koleś ma jakies zaburzenia umysłowe, jeśli wywiera presję na dziewicę co do częstotliwości potencjalnie z nim seksu;)

Autorko Wiekszosc kobiet od czasu pierwszej miesiaczki przechodzi naturalna dla kazdej kobiety faze masturbacji to normalny etap rozwoju seksualnego kobiety wiec nie ma sie czego wstydzic wiec jesli ja przechodzilas powinnasc znac swoje libido