Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola1234j

fartuch

Polecane posty

Gość jola1234j

kobiety czy nosicie w domu fartuchy?

Gość Pani Kasia

Norma w moim domu. Żeby to były tylko fartuchy, bo uniformy sprzątaczek hotelowych mam dużo. Fajne ciepłe i długie do łydek. Nic innego nie potrzeba aby wyglądać sexy. Można pozbyć się wstydu, po jakimś czasie  wychodzenia tak publicznie nie jest problemem. Trochę to jest podniecające, wiem

Gość Popieram Elunia

Jest trochę podniety, wiem i się trochę wstydzę. W tych stylonowych fartuchach w słoneczny dzień trochę sylwetki widać. Mam nadzieję że dużo kobiet nie nosi bielizny pod spodem, jeśli się nie ma owulacji. Bo po co skoro do niczego to potrzebne. Męża można pobudzić i podobać mu się na codzień. Taki dopasowany kitel do sylwetki, wiele pomaga mi w codziennych pracach. Niech się mężczyźni starają, mogąc sobie popatrzeć. Muszę dodać że moje dorastające córeczki też podłapały wizerunek. Magda i Kasia 13 lat, też ubierają moje fartuchy. Dodam że mieszkamy w Gdańsku, w środku miasta i nie wstydzimy się tak wychodzić. Spodnie dla chłopców. Po co wydawać wiele kasy na badziewia, skoro zwykły kitel poprawia humor każdemu.

Gość Cosppo Ania

Jestem fanką Japonii i zamówiłam sobie strój tzw Maid. Do mojego cosplay kolekcji, kiedy już dotarła paczka do mojego domu musiałam się od razu przebrać. Nikogo nie było w domu, więc co się martwić. Po przebraniu się w strój pokojówki, cieszyłam się bardzo ale zapomniałam kiedy mama przychodzi do domu. Słucham otwierające się drzwi i kryję się w swoim pokoju. No niestety matka weszła, pyta co mam na sobie i czy dobrze się czuję. Po tym dniu mam pozwolenie by tak paradować ubraną w domu. Jest świetnie i stylowo. Kocham ten strój