Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magalenenka

czy przebierać się za mikołaja

Polecane posty

Gość magalenenka

święta się zbliżają, i zastanawiam się czy warto przebierać się za mikołaja dla dzieci, czy po prostu prezenty zostawić prezenty pod choinką? wiem że dla maluchów zobaczyć mikołaja to wielka frajda...ale nawet poki co stroju nie mam! jak to u Was w domach jest?

Gość gość
2 lata temu mąż się przebrał a syn od razu powiedział oooooo tata ,więc już się nie przebierał ,teraz młody ma 4 lata i wie że Mikołaja nie ma.

Gość gość
To olbrzymia frajda dla dzieciaków. Ojciec mojej córki zawsze się przebierał a potem szybko leciał do pokoju zdejmować świąteczne ciuchy i pytał" był już Święty Mikołaj, jaka szkoda że znowu go nie widziałem"

Gość bogusia5
zgadzam się. To frajda dla dzieciaków. Nasi chłopcy mają 3 i 4 latka. Uznaliśmy że w tym roku przyjdzie do nich mikołaj (kolega męża) żeby nie było lipy :) I właśnie szukamy stroju do kupienia.Dzięki za podrzucenie strony Donacia. Faktycznie na strojemikolaja.pl są świetne. I nie są badziewne. Mikołaje z prawdziwego zdarzenia

Gość magalenenka
oo no wlasnie popatrzyłam na tą stronę strojemikołaja i faktycznie są całkiem niezłe niektóre! z mężem faktycznie rozważamy przybycie świętego mikołaja, może bardziej 6 grudnia....ale już wiadomo gdzie taki strój można znaleźć! super - dzięki wielkie!

Gość melkaka
właśnie dokonałam zakupu stroju u nich i teraz tylko muszę przesyłkę przechwycić od kuriera żeby młody nie widział!! ale już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę jego minę jak zobaczy mikołaja!!:)

Gość jolowfome
Kurcze swietne sa te stroje na www.strojemikolaja.pl :) Idealny pomysl...chociaz juz troche last minute :P Ale co mi tam! Zamawiam