Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lidl ubrania dla niemowlat

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie doswiadczenia jesli chodzi o ubrania dla niemowlat- te najmniejsze rozmiary mnie interesuja. Dla mnie bardzo ok sa body ipajce z tesco, a jak sie sprawdzaja te z lidla? I pytanie czy ich rozmiar 62 odpowiada innym rozmiarowkom? Zastanawiam sie jaki kombinezon kupic noworodkowi (maja miec polarowe) 62 czy 68? Kombinezon mysle ze gora 2 mies bedzie nosil...

Gość gość
ubranka dobre jakosciowo dobrze się piora nie rozciagaja nie mechaca rozmiarowka dużą jak twoje dziecko nosi np 68 to 62 na spokojnie będzie dobre

Ja mam 3 kombinezony rozmiar 62 i moja corka sie w nich topi,dwie by w nie weszly a ma miesiac.kupila je przed porodem jak bylam w szpitalu to maz pojechal i kupil 56

Gość gość
Potwiwrdzam rozmiarowka inna niz wszedzie jak chcesz konkretny rozmiar to bierz mniejszy :) ale jakosc ok kupuje spodenki, bluzeczki, sweterki, skarpetki i zadowolona jestem bardzo. Raz tylko body kupilam i mi sie porozciagaly i body juz nie kupuje.

Gość gość
A body moge polecic ze smyka cool club dla mnie jakosc znakomita ciagle jak nowe.

Gość gość
Smyk?badziewie i jeszcze raz badziewie.prawie ala wyprawke ubraniowa kupilam w smyku i wiecej nc tam nie kupie.po praniu rozciagniete szmaty.teraz kupuje w takim mlym sklepie gdzie maja jakosciowo dore ciuszki troche drozsze niz w smyku ale warto

Gość gość
Smyka też nie polecam. Lidl jest ok,dobrze się pierze,tylko rozmiarówka jest zawyzona.

Gość Mamaali

Potwierdzam z rodzmiarowka. Moja ma 6.5 miesiąca i ciągle ich body nosi na rozmiar 62/68 te 74/80 to chyba założy na rok 😛

Gość gość2
16 minut temu, Gość Mamaali napisał:

Potwierdzam z rodzmiarowka. Moja ma 6.5 miesiąca i ciągle ich body nosi na rozmiar 62/68 te 74/80 to chyba założy na rok 😛

A ja właśnie sobie chwalę rozmiarówkę z Lidla. Mój maluch niedługo skończy 5 miesięcy i już powoli wchodzi w ich 74, a ubranka ze Smyka w analogicznym rozmiarze od początku 4. 😄

Gość Gosc

Od okolo 3 lat jest w Lidlu na akcjach co jakis czas linia ubranek dla noworodkow i niemowlat Lupilu eko (Öko) i one sa wspanialej jakosci, a wygladaja jak kolekcja Newbie z KappAhla. Bardzo dopracowane i z ekologiczn. bawelny. Czasem zostaja pojedyncze egzemplarze dluzej, dlatego polecam sie przejsc wzdluz tych koszow posrodku sklepu i poszukac. Warto!

Gość Gosc

Poza tym polecam ich kapcie skorzane z miekka podeszwa do nauki chodzenia, bo sa prawie idealna podroba drogich firmowek, a sa duzo tansze. No o sandaly skorzane na rzepy.

Ogolnie duzo jest tam fajnych dobrych jakosciowo rzeczy, plus takich ktorych wcale nie ma w polskich sklepach bo sa typowe tylko dla niemieckiego rynku, czyli np. ubrania przeciwdeszczowe do piaskownicy i na plac zabaw (tj. cienkie nieprzemakalne kombinezony, albo gatki na szelkach i osobno kurtka, takie zakladane do kaloszy na okres wczesna jesien/pozna wiosna, bez zadnej ociepliny), ktore tez bardzo polecam.

Dobrze jest sledzic foldery i te ich akcje.