Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny ktora z was uzywa olejek arganowy kosmetyczny

Polecane posty

Gość gość
PEWNIE PODROBA

Gość gość
WIDAC ZE ZA TANI PODROBKA

Gość gość
właśnie też się zastanawiam nad zakupem takiego olejku, używa któraś, efekty są?

Gość gość
Cena jest jak najbardziej w porządku bo ten olejek nie jest do twarzy tylko do ciała i włosów.

Gość gość
Hej. Ja używam olejku arganowego i kokosowego. Jeśli zależy ci na 100% olejku arganowym to nie kupuj nigdzie w drogeriach, rossmanach itp, bo tam masz wodę i 5 pięć kropli prawdziwego olejku arganowego a płacisz 100zł czy 50zł. Najlepiej idz do apteki, tam masz czysty olejek arganowy, bez żadnych chemikaliów i domieszek za cenę 5 zł, coś koło tego zależy jaka pojemność :)

wg mnie to może być olejek arganowy, ale bardzo słabej jakości. Osobiście wolę wydać te 50 zł i mieć pełnowartościowy olej

Gość gość
czy ja wiem? ja ostatnio kupilam olej jak bylam w Maroco w aptece i z pol litra zaplacilam 24 dolary. Rozmawialam z facetem w aptece i oni maja dwa typy olejow, do jedzenia i do pielegnacji. Sa owszem kremy specyficznie do twarzy, do wlosow czy tez do stop z dodatkiem oleju ale olej pielegnacyjny mozna uzywac i do wlosow i do ciala ale i do twarzy! Wcale nie byl jakos kosmicznie drogi. Tylko nie pachnie jak kosmetyk i powiedziano mi, ze prawdziwy olej arganowy jest lekko metny. Olej jadalny natomiast pachnie bardzo ladnie.

Gość gość
idiotki z was ze hoho... przeciez olej arganowy kosztuje za tyle pojemnosci prawie 100 zlotych olej arganowy jest cholernie drogi jesli ma byc prawdziwy ..kretynki z was ze hoho...to podróba na bank bo za tani

Gość gość
EE ZA TANI

Gość gość
niestety olejek jest drozszy to nie jest na pewno prawdziwy

Gość Andzia04
co za bzdura? 50 ml za sto zlotych? nie wszystko dobre i oryginalne co drogie! Ja kupuje tu http://argane.be/shop/index.php/default/1-litre-huile-d-argan-non-torrefiee-cosmetique-certifie-ma-bio-602.html tez pierwszy raz kupilam wlasnie z tej firmy produkty w marokanskiej aptece, teraz kupuje prosto od nich ale dziele sie taka butelka na ok 10 osob bo olej trzyma sie rok od otworzenia butelki. Faktycznie nie pachnie zbyt dobrze :-(

Gość gość
tak moja droga 50 mililitrow kosztuje kolo 100 zl bo to prawdziwy a nie tani jak ten z linku.. ten z linku nie nadaje sie do twarzy wcale.. podkreslam ze jest z a tani jak na olej arganowy.

Gość gość
ten olejek jest dobry podczas stosunku tani szajsen

Gość gość
dokladnie olejek arganowy prawdziwy jest baaardzo drogi

Gość gość
FAKT

Gość gość
ale Wy bajki piszecie! Gdyby rzeczywiscie byl tak drogi to arabskie kobiety z glodu by wyzdychaly, biorac pod uwage, ze olej arganowy jest podstawa w ich domach zarowno w kuchni jak i w pielegnacji ciala i wlosow! Oczywiscie, ze jest drogi, skoncentrowany olej sprzedawany do produkcji kosmetykow ale cala idea oleju arganowego tkwi w codziennej pielegnacji. To wlasnie z tego powodu arabki maja piekne lsniace wlosy i piekna skore pomimo iz klimat w tych krajach jest taki a nie inny. W krajach takich kobiety do codziennie uzywaja zwyklego oleju tloczonego na zimno! Te wszystkie cuda o ktorych piszecie, ze kosztuja ponad 100 zl za 50 ml to koncentrat ktory jest silniejszy lub tez slabszy. Ja tam od kilku lat uzywam zwyklego oleju arganowego, tloczonego na zimno. To jest takie samo zjawisko jak z oliwa z oliwek. W krajach gdzie jest produkowana kupujemy w lokalnych sklepach metna, zielona z pare euro, w reszcie Swiata zolta, klarowna, droga i jeszcze probojemy udowodnic, ze to nasza jest oryginalna.

Gość gość
Taki drogi? No chyba żartujecie. :) Ja znalazłam olejek arganowy, czysty w sklepie http://sklep.profarm.com.pl/ za niecałe 40 zł za 100 ml. To jest dobra cena! A 100 zł za 50 ml? Stanowczo za dużo. Ten którego używam na 100% jest dobry, idealnie działa na moją cerę i włosy.